Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. máj 2020

STAUD predstavuje kolaboráciu s New Balance

Kolaborácie sú skvelým nástrojom na vytvorenie unikátnych kolekcií, ktoré prepájajú nielen fanúšikov rôznych značiek, ale aj rôzne štýl či dokonca odvetvia. Po odmlke, ktorá nastala počas koronakrízy sa však vraciame pomaličky do normálu a pribúdajú už aj nové kolaborácie.

STAUD predstavuje kolaboráciu s New Balance

Kolaborácie sú skvelým nástrojom na vytvorenie unikátnych kolekcií, ktoré prepájajú nielen fanúšikov rôznych značiek, ale aj rôzne štýl či dokonca odvetvia. Po odmlke, ktorá nastala počas koronakrízy sa však vraciame pomaličky do normálu a pribúdajú už aj nové kolaborácie. Tou prvou, ktorá po menšej prestávke upútala našu pozornosť je spojenie značiek STAUD a New Balance.

STAUD je miláčikom digitálneho sveta, najmä Instagramu a trendsetteriek, ktoré mu vládnu. Je to jedna z moderný must-have značiek, ktoré dokonale dopĺňajú šatníky štýlových žien. New Balance je zase stálica na trhu, ktorá však prežíva renesanciu, prispôsobuje sa aktuálnemu trhu a trendom. Spojenie týchto značiek je teda omnoho viac, ako len zaujímavé.

1  2 
3  4  5 

Zároveň ide o úplne prvú kolekciu športového oblečenia z dielne kalifornskej značky STAUD, ktorá však nezabudla na svoju typickú estetiku plnú nadčasový siluet, jemný retro nádych, ženské detaily a ležérny šmrnc. New Balance zase prispelo svojimi ikonickými modelmi a detailmi ktoré tvoria značku a samozrejme materiálmi, ktoré zabezpečujú funkčnosť jednotlivých kúskov.

6  7 
8  9 

V širokej kolekcii tak nájdete všetko od tenisiek- populárneho modelu 997, tašiek, šortiek, búnd, topov či mikín, ktoré sa pohybujú na palete medzi čiernou, bielou s prímesou kontrastujúcich tónov pastelovej ružovej, oranžovej, žltej či zelenej. „Sme nadšení zo spolupráce s New Balance, ide o našu úplne prvú športovú kolekciu. Súčasťou identity našej značky je vytvárať nestarnúce, nadčasové kúsky pre moderné ženy, takže spolupráca so značkou, ktorá má svoju históriu a odkaz od roku 1906, je pre nás dokonalou príležitosťou,“ vyjadrila sa značka STAUD v tlačovej správe.

15  10  16 
11  17 
12  13 

Kolekcia bola vytvorená najmä na športové účely, na jógu, do fitka či na vykonávanie iných športových aktivít, avšak jednotlivé kúsky dokonale zapadnú do denno-denného šatníka modernej ženy, ktorá rada experimentuje a dopĺňa každodenné kúsky tými športovými. STAUS x New Balance sa dostane do predaja 14.mája a dostupná bude online na stránkach oboch značiek. Ceny jednotlivých kúskov sa budú pohybovať od 60 do 180 dolárov.

Foto: archív značky

1063

Súvisiace články