Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. apríl 2020

Aj spodná bielizeň podlieha sezónam

Šatníka má väčšina znás rozdelený na zimný aletný. Týka sa to však aj spodnej bielizne?

Aj spodná bielizeň podlieha sezónam

Šatníka má väčšina z nás rozdelený na zimný a letný. Týka sa to však aj spodnej bielizne? Meníte ju podľa sezóny alebo sa tým vôbec nezoberáte? Pravda je taká, že aj v tomto smere je možné byť efektívnejším. Akú spodnú bielizeň by sme mali zaradiť do našich šatníkov počas teplejších ročných období ako jar a leto?

Prečo by sme mali deliť spodnú bielizeň na letnú a zimnú?

Jedným z logických dôvodov je to, že v lete nosíme úplne iné kúsky, častokrát hlbšie výstrihy, kratšie sukne, nahý chrbát či asymetricky strihané siluety. Už len z tohto dôvodu sa nedá nosiť všetko, čo je počas zahalenej zimy bežné. Ak nosíme topy bez ramienok, zrejme budeme potrebovať podprsenku bez ramienok. Ak máme nahý chrbát, zvolíme model bez zadného pásu (prípadne žiaden). Zároveň je potrebné myslieť na to, že v lete sa viac potíme, naše telo je namáhané a preto vyžaduje nielen viac priestoru, ale aj vzduchu. Vhodné, jemné materiály sú preto jednoducho nevyhnutné. V zime je to skôr naopak, každú extra hrejivú vrstvu oceníme.

Materiál

Prírodnou bavlnou nikdy nič nepokazíte. Avšak niekedy aj tento materiál nie je dostatočne vzdušný a počas dní, kedy sa každá drobnosť počíta, pomôže aj výber vhodného materiálu spodnej bielizne. Vyskúšajte napríklad tyl. Jemný tyl je nielen elastický, ale aj priedušný a pohodlný.

Nemyslite na trendy

Aj pri spodnej bielizni sa striedajú najrôznejšie trendy. Nemyslite však na nich a neprikladajte im na vážnosti. Noste len to, čo sa vám hodí, v čom vám je pohodlne a čo vás baví. Základné kúsky v neutrálnych farbách sa hodia vždy, zatiaľ čo výrazné potlače sú záležitosťou aktuálnej sezóny.

Pochváľte sa

Vykúkajúce detaily zaujímavej podprsenky, pekné body či dokonca vytŕčajúca braletka sú veľmi oslobodzujúcimi prvkami, ktoré osviežia outfit, pridajú na sexepíle, ale aj poskytnú dostatočnú voľnosť v obliekaní.

 

 

 

989

Súvisiace články