Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. apríl 2020

Najpopulárnejšie kúsky sezóny

Ovplyvnila pandémia naše nákupné správanie? Pozreli sme sa na to, aké produkty sme za posledné 4 mesiace vyhľadávali najviac.

Najpopulárnejšie kúsky sezóny

Ovplyvnila pandémia naše nákupné správanie? Pozreli sme sa na to, aké produkty sme za posledné 4 mesiace vyhľadávali najviac. Odpovede sme našli vďaka Lyst Index, ktorá vyhodnotila najvyhľadávanejšie kúsky za tento štvrťrok.

Kabelka Bottega Veneta Cassette

Značka Bottega Veneta stále vládne. Vytvorila ďalšiu IT kabelku, po ktorej túži nejedna milovníčka módy. Najvyhľadávanejším kúskom prvého kvartálu je práve model Cassette.

Off-White body

Aby toho nebolo málo, aj čipkované body z dielne Off-White sa umiestnilo na druhej priečke vo vyhľadávaniach.

2

Kabelka Telfar

Po prvýkrát sa v Lyst Indexe umiestnila značka Telfar so svojou vegánskou kabelkou s logom. Nosí ju napríklad aj Solange Knowles.

3

Gucci pančuchy

Na štvrtom mieste nájdete Gucci pančuchy potlačené klasickým logom. Logománia sa zjavne ešte nekončí a nadobúda o niečo nový rozmer.

4

Anine Bing mikina

Mikina dizajnérky Anine Bing sa umiestnila na piatom mieste a nárast vo vyhľadávaniach nastal po premiére seriálu Tiger King na Netflixe. V šatníku ju má napríklad Gigi Hadid či Rosie Huntington-Whiteley.

5

Tenisky Adidas x Beyoncé Ivy Park

Najpopulárnejšími teniskami sezóny je model z kolaborácie Adidas a Beyoncé Ivy Park. Elegantný, zároveň retro model sa umiestnil na celkovo šiestej priečke.

6

Tenisky New Balance 993

New Balance zažíva renesanciu, má za sebou kolaboráciu s Aimée Leon Doré a jej modely nosí Rihanna, Kate Middleton či Kaia Gerber.

7

Tepláky Nike Air fleece

Keďže väčšina populácie trávi takmer všetok čas doma, v rebríčku sa umiestnili aj tepláky. Ide o flísový model Nike Air.

8

Košeľa Ganni

Značka Ganni odštartovala trend veľkých golierov a verejnosť si ho zamilovala! Zrejme aj preto sa tento model košele teší deviate priečke.

9

Vintage Chanel kabelka

Klasickú kabelku Chanel zrejme považujeme za investíciu v týchto neistých časoch. Umiestnila sa totiž na 10.mieste vo vyhľadávaniach.

Screenshot 2020 04 29 at 19.37.12

Foto: archív značiek


 

 

1520

Súvisiace články