Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. apríl 2020

Sweatpant Fashion: Tepláky v hlavnej úlohe

Ľudia po celom svete ostali pripútaní do svojich domovov. Týmto kolektívne zastavujeme šírenie koronavíru, ktorý zamával ekonomikou, zdravotníctvom aj rôznymi priemyselnými odvetviami.

Sweatpant Fashion: Tepláky v hlavnej úlohe

Ľudia po celom svete ostali pripútaní do svojich domovov. Týmto kolektívne zastavujeme šírenie koronavíru, ktorý zamával ekonomikou, zdravotníctvom aj rôznymi priemyselnými odvetviami. V týchto dňoch zrejme väčšina z nás nenosí nič viac a nič menej ako tepláky, no napriek tomu z času na čas dostaneme chuť, aspoň nejakým spôsobom sa „dať dokopy.“ Našťastie sa to dá bez toho, aby sme sedeli za kuchynským stolom v nohavicovom kostýme. Stačí trochu kreativity a aj z teplákov sa stanú chic kúsky.

Tepláky + košeľa

Jednoduchá, ležérna, komfortná, chic kombinácia. Biela košeľa je jednoducho must-have do každého šatníka, čoho dôkazom je aj táto nečakaná kombinácia s teplákmi. Duo vyzerá nenútene, avšak veľmi trendy. Evokuje dojem, že ste si dali na outfite záležať, ale nie prehnane, čo je ideálny výsledok pre domáci outfit.

@shhtephs

Tepláky + trench coat

Keď vybehnete na týždenný nákup do potravín, nemeňte svoje pohodlné tepláky za džínsy. Stačí cez nich prehodiť trench coat! Kto by čakal, že táto prekvapivá kombinácia môže byť takto chic? V domácom prostredí doplňte svoje tepláky klasickým prúžkovaným tričkom, ktoré dodá outfitu poriadnu dávku ležérnej elegancie.

tylynnnguyen@tylynnnguyen

All-White

Biela je nielen trendy, ale aj elegantná a chic. Okamžite pozdvihne akýkoľvek outfit na nový level a tepláky práve toto potrebujú ako soľ. Skombinujte biele tepláky s krásne strihaným, obyčajným, bielym tričkom, a výsledok vás doslova prekvapí.

cassdimicco@cassdimicco

Matchy-matchy

Ak nechcete riskovať biele kúsky pri presádzaní či varení, stavte na inú farbu. Dôležité je, aby ste zladili vrch a spodok outfitu do rovnakej farby. Siahnuť môžete po populárnej béžovej, po veselých pastelových farbách alebo pokojne aj po iných, výraznejších tónoch. Veľmi obľúbená je teraz napríklad mandarínková či neónovo žltá. Nebojte sa ani vzorov, napríklad baikovaného!

 jeanettemadsen @_jeanettemadsen_

Tepláky + kardigán

Instant boost vášmu outfitu pridáte kombináciou s kardigánom. Tieto svetríky sú nielen extrémne pohodlné, ale aj elegantné, čo v kombinácii so športovými tepláky pôsobí nevšedne, no pritom skutočne trendy. Pokojne skombinujte s teplákmi klasické strihy a farby, ale aj hrubšie pleteniny či crop verzie. Pohrajte sa so stylingom a vyskúšajte aj verziu prehodeného kardigánu cez ramená.

laurencrowe88@laurencrowe88

Tepláky + sako

Ideálny outfit na najbližšiu Zoom poradu. Ak teda cítite potrebu obliecť sa elegantnejšie a formálnejšie, prehoďte cez svoje biele tričko sako. Výsledok vás nielenže prekvapí svojim ležérnym štýlom, ale vám aj dodá úplne nevídaný, elegantný home-office look. Stavíme sa, že keď sa toto celé skončí, tento outfit zaradíte do svojho pravidelného repertoáru.

raeannlangas @raeannlangas_

Foto: Instagram

 

1133

Súvisiace články