Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. apríl 2020

5 jednoduchých jarných outfitov

Ako vychádzate na svoju dennú zdravotnú vychádzku prípadne na nákupy do potravín? Na rozdiel od bežnej situácie si teraz tieto momenty užívame apočas karantény si dávame záležať aj na outfitoch pri týchto situáciách.

5 jednoduchých jarných outfitov

Ako vychádzate na svoju dennú zdravotnú vychádzku prípadne na nákupy do potravín? Na rozdiel od bežnej situácie si teraz tieto momenty užívame a počas karantény si dávame záležať aj na outfitoch pri týchto situáciách. Navyše je to ideálny čas na vyskúšanie jednoduchých jarných stylingových trikov.

Maxi sukňa + mikina

Keď počasie ešte nie je úplne letné, no napriek tomu si chcete obliecť svoju obľúbenú sukňu, stačí ju doplniť hrubším svetrom alebo športovou mikinou. Takto budete mať na sebe dostatok teplých vrstiev, no nie príliš hrubých. Nehovoriac o tom, že takýto outfit je absolútne štýlový.

@charlottebridgeman

Saténová sukňa + košeľa

Skvelá alternatíva, keď nepotrebujete mať na sebe hrubé vrstvy. Obľúbenú saténovú sukňu dolaďte tielkom a cez neho prehoďte jednoduchú, oversized košeľu, ktorú môžete využiť namiesto svetra či trenchcoatu. Môžete ju uviazať na uzlík alebo úplne rozopnúť.

bubblyaquarius@bubblyaquarius

Zavinovacie šaty + široké nohavice

Veľmi chic stylingový trik- svoje zavinovacie šaty doplňte širokými nohavicami! Takto vytvoríte veľmi zaujímavý look, ktorý pôsobí sviežo a elegantne zároveň. Takýto outfit je skvelý do chladnejších jarných dní.

eggcanvas@eggcanvas

Legíny + dlhý kardigán

Áno, legíny sa vracajú naspäť na scénu. Okrem toho, že sa nosia v kombinácii s maxi šatami či oversized mikinami ich však môžete doplniť aj elegantnejším kúskom, akým je napríklad dlhší kardigán.

camillecharierre@camillecharierre

Šaty + tričko

Náš obľúbený, nestarnúci, 90’s stylingový trik, jednoduché biele tričko pod letnými šatami. Dosiahnete dievčenský look a vďaka spodnej vrstve v podobe trička sa nemusíte báť, že vonku zamrznete. Ideálna kombinácia v prípade, že sa už neviete dočkať svojich letných šiat.

eniswardrobe@eniswardrobe 

Foto: Instagram

1052

Súvisiace články