Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. apríl 2020

Ako sa obliekajú modelky v karanténe?

Dajú si modelky záležať na svojich outfitoch aj vdomácom prostredí počas karantény? Alebo to nechávajú na maximálnu náhodu anajvyšší level komfortu tak, ako väčšina znás?

Ako sa obliekajú modelky v karanténe?

Dajú si modelky záležať na svojich outfitoch aj v domácom prostredí počas karantény? Alebo to nechávajú na maximálnu náhodu a najvyšší level komfortu tak, ako väčšina z nás? Niektoré milujú jednoduchosť a nevenujú energiu domácemu stylingu, zatiaľ čo ďalším záleží na perfektnom, charakteristickom outfite ešte aj teraz.

 

Elsa Hosk

Švédska kráska ostala počas pandémie vo svojom druhom domove, v New Yorku. Počas svojich posledných Q&A prezradila, že si obľúbila kombináciu fialoveja  ružovej, ktorej ostala verná aj pri karanténnych outfitoch. Stavila na oversized kúsky v týchto farbách a neutrálne biele rúško.

@hoskelsa

 

 

Kaia Gerber

Kai určite závidí väčšina z nás. Vďaka tomu, že žije v slnečnej Kalifornii si môže vychutnávať dostatok slnka, bazéna a opaľovania. Jej dennou uniformou sú preto bikini.

kaiagerber

 

 

Romee Strijd

V outfite Romee sa už nájde väčšina z nás. Klasické tepláky a mikina v sivej farbe zrejme nechýba v šatníku nikomu. Čo si budeme hovoriť, nič viac nepotrebujeme.

romeestrijd

 

 

Shanina Shaik

Veľmi štýlový, ležérny a zároveň jednoduchý outfit zvolila Shanina, ktorá skombinovala čierne saténové nohavice s jednoduchým čiernym topom.

shaninamshaik

 

 

Jasmine Tookes

Jasmine trávi svoje dni doma v elegantnom ružovom pyžame, v ktorom by pokojne mohla v prípade potreby vybehnúť aj von.

jastookes

 

 

Kendall Jenner

Aj Kendall pravdepodobne trávi väčšinu svojho času pri bazéne v bikinách, no keď vybehne venčiť svojho psa, siahne po teplákovej súprave pozostávajúcej z mikiny a šortiek.

kendalljenner

 

 

Izabel Goulart

Izabel je jednou z tých žien, ktoré musia vyzerať štýlovo, sexi a uprave úplne za akýchkoľvek okolností. V karanténe sa teda pohybuje v ženských setoch s volánmi.

izabelgoulart

 

Martha Hunt

Úplne opačne na to ide Martha, ktorá nemá problém na seba natiahnuť športové ponožky, široké tepláky a oversized mikinu. Outfit, ktorý teraz nosí väčšina z nás.

marthahunt

 

 

Gizele Oliveira

Odvážny, sexi outfit zvolila Gizele, ktorá vo svojej karanténe siahla po hatpant šortkách a crop mikine. Pohodlné, no zároveň jemne provokatívne riešenie.

giizeleoliveira

 

 

Stella Maxwell

Jemne old-school, no veľmi trendy outfit dokázala vytvoriť Stella, ktorá skombinovala lesklé tepláky v čiernej s mikinou a tričkom v rovnakej farbe.

stellamaxwell

Foto: Instagram

1517

Súvisiace články