Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. apríl 2020

Základné kúsky, ktoré by mal mať v šatníku každý

Šatník ste už vytriedili, teraz je čas na doplnenie tých správnych kúskov. Na to, aby ste vytvorili dokonalý, kapsulový šatník, ktorý nepodľahne meniacim sa trendom, stačí doplniť niekoľko nadčasových kúskov.

Základné kúsky, ktoré by mal mať v šatníku každý

Šatník ste už vytriedili, teraz je čas na doplnenie tých správnych kúskov. Na to, aby ste vytvorili dokonalý, kapsulový šatník, ktorý nepodľahne meniacim sa trendom, stačí doplniť niekoľko nadčasových kúskov. Pomocou nich si vytvoríte dokonalý základ, ktorý môžete medzi sebou kombinovať alebo ladiť s aktuálnymi trendami.

Biela košeľa

Existuje univerzálnejší kúsok ako je biela košeľa? Dajú sa s ním vytvárať najrôznejšie outfity, elegantné a formálne, ale aj hravé a ležérne. Využiť sa dá počas celého roka, od zimy až po leto, pričom s jeho stylingom sa tiež môžete vyhrať.

@anoukyve 

Rovné džínsy

Tento typ džínsov je na vrchole popularity asi len posledný rok či dva. Avšak na scéne je už poriadne dlho a práve tento strih je úplne pôvodným, džínsovým strihom, ktorý sa nosil od počiatku. Zároveň ide o veľmi univerzálny strih, ktorý sa hodí každej postave, nevychádza z módy a je viac-menej neutrálny.

wethepeoplestyle@wethepeoplestyle

Biele tričko

Ďalší must-have kúsok z kategórie nestarnúci. Na bielom tričku nie je nič svetoborné, no pritom ide o veľmi obľúbenú časť šatníkov, najmä kvôli svojej versatilite. Môžete ho využiť ako spodnú vrstvu pri vrstvení, alebo z neho urobiť dominantu jednoduchých outfitov. Skvele sa kombinuje s elegantnými kúskami ako sako či sukne, no je ideálnym partnerom ku ďalším klasickým kúskom ako džínsy či široké nohavice.

shotfromthestreet@shotfromthestreet

Sako

Kúsok, akým je sako dokáže okamžite premeniť outfit a posunúť ho na nový level. Klasické kombinácie saka s džínsami sú naše obľúbené, avšak v posledných sezónach sme sa ho naučili nosiť aj spolu so sukňami či šatami. Takýto kúsok prináša do šatníku množstvo stylingových možností, ktoré oceníte v najrôznejších situáciách.

mvb@mvb 

Čierne legíny

Športovejšiu a ležérnejšiu časť šatníku doplňte klasickými, kvalitnými legínami v čiernej farbe. Budú sa vám hodiť v prípade, keď sa vyberiete na víkendové nákupy, ale aj keď sa rozhodnete stráviť celé dni doma. Sú pohodlné, neutrálne, avšak ponúkajú rôzne príležitosti na stylingové experimenty. Niekedy ich stačí skombinovať s dlhým oversized tričkom, inokedy zladiť s mikinou s kapucňou a trench coatom.

lissyroddy@lissyroddy 

Trench coat

Tento kúsok patrí k našim najobľúbenejším. Ide o odev, v ktorom sa budete cítiť neporaziteľne a odvážne, akoby ste si na seba obliekli plášť superhrdinu. Prečo? Pretože je elegantný, maximálne štýlový, jednoducho kombinovateľný a v neposlednom rade nesmrteľný. Toto všetko vám dodá vnútornú pohodu a sebavedomie. Určite by ste mali mať v šatníku neutrálny model v sivej, béžovej alebo čiernej, ktorá sa vám zíde za akýchkoľvek okolností.

jeannedamas@jeannedamas

Biele tenisky

Tenisky sa v dnešnej dobe stali novými symbolmi statusu. Nosia sa ku všetkému a za akýchkoľvek príležitostí. Kombinovať sa dajú s nohavicovými kostýmami, šatami a sukňami, so šortkami aj s klasickými džínsami. Biele tenisky sú jednoducho nadčasové a aj napriek ich športovej povahe sú vhodné do akejkoľvek neformálnej situácie.

deborabrosa@deborabrosa 

Kardigán

Je to len pár sezón, čo sa kardigány stali obľúbeným kúskom influenceriek, avšak to nemení nič na tom, že vždy boli nadčasové a klasické. Pokiaľ ste tieto kúsky doteraz nemali v šatníku, určite to napravte. Zídu sa vám počas letných večerov, ale aj pri zimnom vrstvení. Dajú sa kombinovať s košeľami, ale aj so šatami a sukňami, a vo svojich stylingových variáciách aj so džínsami či bermudovými šortkami.

annelauremais@annelauremais 

Rolák

Na tento kúsok sa často zabúda a popri ostatných must-have býva prehliadaný. Je to však nenápadný hrdina mnohých šatníkov. Vo svojej neutrálnej podobe sa dá využívať ako spodná vrstva v chladnejších mesiacoch, no je skvelou voľbou aj na kombinácie so zaujímavými svetrami či šatami. Milovníci monochromatických basic outfitov zase ocenia jeho versatilitu v kombinácii so sakom či džínsovou bundou.

matildadjerf@matildadjerf

Foto: Instagram

2439

Súvisiace články