Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. apríl 2020

Domáce outfity podľa našich obľúbených módnych ikon

Včase pandémie sa náš šatník obmedzí na pár obľúbených a pohodlných kúskov. Veď kto by aj riešil módne vychytávky, keď sa celý deň prechádza tak nanajvýš zobývačky do kuchyne.

Domáce outfity podľa našich obľúbených módnych ikon

V čase pandémie sa náš šatník obmedzí na pár obľúbených a pohodlných kúskov. Veď kto by aj riešil módne vychytávky, keď sa celý deň prechádza tak nanajvýš z obývačky do kuchyne.

@pernilleteisbaek

Keďže čas strávený doma je momentálne našou alfou a omegou, prečo si ho nespríjemniť aj maličkosťou akou je outfit, v ktorom sa budeme cítiť príjemne a zároveň pekne? My sme sa nechali inšpirovať našimi obľúbenými módnymi ikonami, blogerkami či modelkami a nahliadli sme do ich šatníkov. Pozrite sa, v akých kúskoch si užívajú čas v pohodlí domova.

Rosie Huntington-Whiteley

Modelka Rosie patrí k ženám, ktoré vždy vedia ako vyzerať perfektne za každých okolností. Svoje domáce chvíle si spríjemňuje v pohodlných materiáloch akými sú satén či bavlna. Biela oversized blúzka či pohodlné tepláky sú dôkazom toho, že táto štýlová plavovláska vie, v čom okúzliť. Pokojne aj doma.

100568F9 185F 430F 9091 007D70B08A71@rosiehw

Pernille Teisbaek

Dánska módna stylistka a blogerka Pernille je jednou z našich obľúbených módnych inšpirácii. Namiesto vkusne namiešanej street style ochutnávky nás tento krát ohúrila aj jednoduchými outfitmi, ktoré strieda vo svojom štýlovom príbytku. Kreatívna Dánka stavila na odtiene béžovej v rôznych prevedeniach a nás si týmto minimalistickým štýlom získala. Tepláková súprava, vzdušné ľanové nohavice alebo hodvábne šortky v kombinácii so štýlovými ponožkami Balenciaga. Ľahko kombinovateľné a veľmi vkusné.

631A7CBE 5022 42B7 9F78 A3A88CB5E59F@pernilleteisbaek

Mathilde Goehler

Ďalšia z dánskych krások, ktorej štýl nám je veľmi blízky. Jednoduché farebné kombinácie, kvalitné materiály a minimalizmus sú u modelky Mathilde na dennom poriadku. Jej šatník v domácej karanténe sa skladá z pohodlných bavlnených svetrov, štýlovej teplákovej súpravy a froté županu v odtieňoch žltej. Ak platí pravidlo, že aj outfitom si viete rozjasniť deň, tak prečo to nevyskúšať rovnakou formou ako táto známa brunetka?

737BEC64 9CC5 4F6E 90D5 213E876CC9D7@mathildegoehler

Kristin Rodin

Módna návrhárka a blogerka Kristin obľubuje vo svojom šatníku pár základných farieb a odtieňov, ktoré dookola kombinuje a ladí. Jej domáce outfity sa nezaobídu bez obľúbenej šedej, čo dokazujú aj fotografie na Instagrame. Kristin sa rada hrá s detailmi a tak na nej môžete spozorovať tepláky s hadím vzorom aj kožušinové papuče v sivom odtieni. Páči sa nám kombinácia kvalitných bavlnených materiálov s teplákmi a jej jednoduchý štýl, ktorý tak rada prezentuje.

 

6605FCF5 E2DD 4DCB B3B2 D920DD384A6E@kristin_rodin


 

Christie Tyler

Ikona Christie uzatvára našu silnú módnu päticu s uterákom na hlave a matchou v ruke. Kreatívna módna blogerka stavila na jednoduchosť a bielu farbu. Hodvábna košeľa či dlhý plášť pôsobia veľmi uvoľnene a zároveň šik. Nechýbajú ani hrubé bavlnené ponožky, ktoré vám v týchto dňoch dodajú pocit pohodlia. Inšpirujte sa jej kúskami a užite si domáce chvíle s nezameniteľným štýlom.

1F01B15D 47AF 4BBB 8FA7 01CE06AC7271@nycbambi

Foto: Instagram

1249

Súvisiace články