Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. apríl 2020

Outfity v karanténe

Keby sme vám pred mesiacom povedali, že o mesiac budeme všetci nosiť len tepláky a legíny, verili by ste nám? Ani my by sme tomu neverili, no skutočnosť je presne taká.

Outfity v karanténe

Keby sme vám pred mesiacom povedali, že o mesiac budeme všetci nosiť len tepláky a legíny, verili by ste nám? Ani my by sme tomu neverili, no skutočnosť je presne taká. Každý deň san a nás sypú najrôznejšie výpredaje a najnovšie jarné trendy, no jediné čo nás zaujíma, sú štýlové teplákové súpravy a oblečenie na doma, ktoré nám spríjemní dni v karanténe. Pozreli sme sa preto, čo nosia známe osobnosti a aké trendy panujú v tejto sfére.

Oversized mikina

Niekedy nepotrebujete na seba nič viac a nič menej ako oversized mikinu. Aj v tomto základnom kúsku sa budete vo svojom home office cítiť štýlovo, sexi a zároveň pohodlne.

@emilisindlev

Cyklistické šortky

Jednoduchý kúsok, z ktorého sa dá vyťažiť aj v dobe karantény. Stačí k nemu hodiť oversized tričko, prípadne zaujímavý crop top a outfit dňa máte vybavený.

rosalia.vt@rosalia.vt

Rebrované sety

Teplákové sety s rebrovanou štruktúrou sú jedným z najväčších hitov zo sociálnych sietí. Nezáleží na farbe ani strihu, hlavne nech vyniká svojou rebrovanou štruktúrou. Vrch a spodok by mali navyše farebne ladiť.

oliviapalermo@oliviapalermo

Cargo nohavice

Ak chcete dať svojmu home office outfitu trochu viac upravenosti, vymeňte tepláky za cargo nohavice. Sú športové, stále pohodlné a ľahko k nim doladíte akýkoľvek top.

chiaraferragni@chiaraferragni

Teplákové sukne a šaty

Nielen nohavice, ale aj sukne a šaty sa nosia v karanténe. Pletené či teplákové modely sú veľmi pohodlné, ležérne a veľmi štýlové.

sincerelyjules@sincerelyjules

Neutrálne

Neutrálne tóny dominujú aj nášmu domácemu oblečeniu. Ak plánujete doplniť svoj šatník, určite siahnite po kúskoch v základných odtieňoch- bielej, béžovej či sivej.

oliviaculpo@oliviaculpo

Batika

Batikovaný vzor okamžite dvihne náladu, je hravý, energický a samozrejme aj cool. Takýmto kúskom dokážete veľmi rýchlo zmeniť vašu náladu a práca vám pôjde určite od ruky.

weworewhat@weworewhat

Pyžamko

Ak máte chuť na niečo elegantné, no stále štýlové, oblečte si svoj „pyžamový“ set pozostávajúci z košele a nohavíc. O dôvod naviac, prečo mať vždy v šatníku aj tieto nadčasové kúsky.

camillecharierre@camillecharierre

All-White

Biela pôsobí čisto, jemne a nikdy nevyjde z módy. Pri teplákových súpravách a domácom oblečení má moc premeniť aj športové kúsky na trochu elegantnejšie.

xeniaadonts@xeniaadonts

Foto: Instagram

1414

Súvisiace články