Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. apríl 2020

Quarantine Fashion: Tepláková inšpirácia

Veľmi radi by sme sa konečne pozreli na to, aké trendy vládnu všatníkoch známych influenceriek, modeliek či známych osobností, avšak skutočnosť je taká, že jediné čo si teraz väčšina populácie vdnešných dňoch oblieka, sú tepláky. Preto vám prinášame teplákovú inšpiráciu nielen zprehliadkových mól, ale aj zulíc, keď ešte bolo možné len tak sa prejsť (bez rúška).

Quarantine Fashion: Tepláková inšpirácia

Veľmi radi by sme sa konečne pozreli na to, aké trendy vládnu v šatníkoch známych influenceriek, modeliek či známych osobností, avšak skutočnosť je taká, že jediné čo si teraz väčšina populácie v dnešných dňoch oblieka, sú tepláky. Preto vám prinášame teplákovú inšpiráciu nielen z prehliadkových mól, ale aj z ulíc, keď ešte bolo možné len tak sa prejsť (bez rúška).

Kith FW19, GCDS SS20

Tepláková situácia nie je až taká zlá, nesťažujeme sa. Veď sedieť doma v pohodlnom oblečení, nie je úplná tragédia, no obliekať si každý deň to isté, rozťahané tričko dokáže byť poriadne demotivujúce. Preto sme sa pozreli na prehliadkové móla, kde nám módne domy predviedli, že zaujímavými kombináciami urobíte aj z teplákov štýlový kúsok. Nemusíte ich teda vôbec zahadzovať, doprajte si komfort, no so štipkou štýlu.

Zaujímavý outfit sme postrehli na prehliadke Lacoste, kde boli tepláky skombinované s polokošeľou a rolákom, čo vytvorilo veľmi efektný výsledok. Off-White zase stavila na set teplákov a crop mikiny s rovnakou, batikovanou potlačou. Veľmi odvážna a elegantná kombinácia sa zase objavila na prehliadke Tom Ford, kde dizajnér doplnil tepláky extra dlhým, farebným plášťom. Burberry zase spojila športové tepláky s elegantným off-shoulder topom a Dion Lee zase zladil čierne tepláky s podprsenkovým topom v rovnakej farbe.

V uliciach to bolo veľmi pestré, no mnohé známe osobnosti stavili na outfity tón v tóne. Gigi Hadid sa preto ukázala napríklad v krémovom outfite, Alessandra Ambrossio zase v staroružovom a Selena Gomez vo výraznom červenom. Hailey Bieber na to išla úplne športovo a jej outfit vynikal výraznými logami. Skvelý, ležérny outfit využiteľný aj v domácej karanténe zase predviedla Sophia Richie, ktorá skombinovala široké, športové tepláky s oversized crop tričkom. 

Foto: Getty, Pinterest, Instagram

1255

Súvisiace články