Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. marec 2020

Šperkové trendy z týždňov módy

Ak si myslíte, že šperky nepodliehajú trendom do takej miery ako oblečenie či iné doplnky, ste na omyle. Počas posledných týždňov módy nám totiž módne domy predstavili poriadne množstvo nečakaných siluet aštýlov.

Šperkové trendy z týždňov módy

Ak si myslíte, že šperky nepodliehajú trendom do takej miery ako oblečenie či iné doplnky, ste na omyle. Počas posledných týždňov módy nám totiž módne domy predstavili poriadne množstvo nečakaných siluet a štýlov.

Street stylové perly

Krásny, luxusne pôsobiaci mix perál a nedbalosti typickej pre športový štýl bude veľkým hitom. Elegantné perly sa miešajú a vrstvia s hrubými retiazkami, čo vytvára veľmi kreatívny dojem.

Moschino, Chanel

Oblečenie ako šperk

Nie je šperk ako šperk, teraz ním môže byť aj oblečenie. Kovové elementy, perličky či integrované retiazky sa o to postarajú. Zdobiť budú naše svetre, šaty, kabáty či dokonca nohavice.

2Hermès, Miu Miu

Talizmany

Talizmany pre šťastie, zdravie či lásku si našli svoju cestu do módy. Teraz sa im zverili do rúk aj módne domy a trendsetteri budú nasledovať. V tomto prípade dokonca platí, že čím väčší, tým lepší.

3Celine, Chanel

Divočina

Ako priviesť trochu divočiny do módy? Najskôr to bolo pomocou zvieracích potlačí, ktoré postupne nahrádzajú realistické zvieracie motívy. Siluety opíc, hadov či škorpiónov sa tak začnú objavovať na náušniciach, brošniach či náhrdelníkoch.

4Balmain, Stella McCartney

Jedna náušnica

Iba jedna, ale poriadna! Náušnice sa nebudú nosiť v pároch, ale len po jeden. Aby ste vykompenzovali ich množstvo, mala by byť poriadne výrazná, extravagantná a opulentná. Vyberajte si preto skutočne unikátne kúsky.

5Valentino, Prabal Gurung

Kabelka ako prívesok

Po trende minikabeliek, ktoré dokázali uskladniť maximálne jeden prsteň, prichádza na rad novinka v podobe kabelkových príveskov. Plní dve úlohy naraz, na jedenej strane má dekoratívny charakter, na druhej praktický.

6Prada, Givenchy

Retiazkové opasky

Odev ako šperk vo svojej druhej podobe. Ak chcete dodať svojmu outfitu na luxuse, pokojne použite opasok pripomínajúci šperky. Väčšinou ide o retiazkové modely, ktoré sa dajú uviazať okolo bedier alebo v páse.

7Celine, Chanel

Hrubé reťaze

Keď sme sa už namotali na tie „pracovné“ a technické trendy, tak prečo nevyskúšať ďalší z nich? Je ním hrubá reťaz so širokými okami. Módne domy si ju predstavujú rôzne, niektoré doslovne technicky, iné zase jemnejšie a umelecky.

8Chloé, Off-White

Hrubé chokery

Tieto chokery odkazujú na antický štýl náhrdelníkov, ktoré sú sústredené na svoju hrubú siluetu, no pritom vynikajú luxusom a sofistikovanosťou. Ideálne kúsky ak chcete podporiť víziu modernej bojovníčky.

9Balmain, Proenza Schouler

Foto: Indigital

1054

Súvisiace články