Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. marec 2020

Nová kolaborácia JW Anderson a Uniqlo je aj pre štýlové deti

Úspech kolaborácie dizajnéra JW Andersona a značky UNIQLO sa odrazil už v piatej spoločnej kolekcii. Tentokrát sa popri hlavnej kolekcii pre mužov aženy však ušlo miesto aj detskú líniu pre štýlových drobcov.

Nová kolaborácia JW Anderson a Uniqlo je aj pre štýlové deti

Úspech kolaborácie dizajnéra JW Andersona a značky UNIQLO sa odrazil už v piatej spoločnej kolekcii. Tentokrát sa popri hlavnej kolekcii pre mužov a ženy však ušlo miesto aj detskú líniu pre štýlových drobcov.

Piata spoločná kolekcia je sústredená na klasické, britské krajčírstvo a jeho typické prvky, ktoré sa miešajú so športovými. Podľa slov dizajnéra išlo o prepojenie športového a elegantného sveta, ktoré ho v poslednej dobe začalo fascinovať. Vznikli tak zaujímavé kúsky ako maxi šaty s kockovanou potlačou, voľné blúzky, splývavé sukne, ale aj športovejšie ladené bundy v retro farbách, nohavice a košele. V prípade detskej línie ide o „zmenšeniny“ dospeláckych vecí. „Môjmu bratovi sa nedávno narodilo dieťa, čo ma priviedlo k vytvoreniu detskej línie. Páči sa mi idea detských verzií oblečenia pre dospelých. Tieto kúsky v menších verziách mi pripadajú veľmi milé,“ povedal dizajnér.

Dámska časť kolaborácie však obsahuje aj základné, must-haves na každodenné nosenie ako košele, trench coat či džínsy. Pri pánskych kúskoch zase môžete čakať nylonové bundy a nohavice, pri ktorých sa dizajnér zahral s color-blockingom.

2

„Pri kolaborácii s Uniqulo oceňujem, že ide o pomalý proces. Sám si kupujem a nosím ich produkty, preto viem, že každý šatník potrebuje základné kúsky, kúsok klasiky. Pri módnych prehliadkach je to viac o experimentoch, ktoré sa nakoniec nemusia ujať v realite,“ dodáva dizajnér.

Celá jarná kolaborácia JW Anderson x Uniqlo sa dostane do predaja už 12.3. a dostupná bude na stránakch a v butikoch Uniqlo.

Foto: archív značiek

798

Súvisiace články