Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. marec 2020

Šperky pre Bond Girl

Sofistikovaná, odvážna a štýlová. Taká je klasická predstava pravej Bond Girl, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou každej správnej bondovky.

Šperky pre Bond Girl

Sofistikovaná, odvážna a štýlová. Taká je klasická predstava pravej Bond Girl, ktorá je neodmysliteľnou súčasťou každej správnej bondovky. Či už fanúšikom ste alebo nie, musíte uznať, že každá Bond Girl bola vždy veľkou inšpiráciou. Tajný agent James Bond je zrejme najznámejším filmovým hrdinom a klenotnícky dom Chopard je zase najznámejším klenotníkom. Teraz spojili svoje sily a tak predstavujú šperky hodné pravej Bond Girl, ktorá je v každej z nás.

Najnovšia bondovka sa dostane do kín už 2.apríla a jej oficiálnym partnerom je práve Chopard. Krásna herečka Ana de Armas, ktorá hrá vo filme neodolateľnú Palomu bude žiariť práve v šperkoch Haute Joaillerie z kolekcie Maison’s Green Carpet Collection, vytvorenej s ohľadom na ľudstvo a prírodu. Na sebe bude mať diamantový náhrdelník zo 43 karátov, náramok z 82 karátov a náušnice zdobené 14 karátmi diamantov. Všetky tieto kúsky boli vyrobené z trvalo udržateľných materiálov a Fairmined certifikovaného zlata a diamantov.

Ana de Armas Chopards Green Carpet Collection SGreg Williams 5

Filozofiou udržateľnosti sa pritom značka Chopard začala riadiť už v roku 2013, kedy sa kreatívna riaditeľka Caroline Scheufele zaviazala k projektu Maison’s Journey to Sustainable Luxury. Všetky klenoty v tomto projekte musia byť vyrobené eticky a udržateľne.

79A007 5921 79A007 5021  83A007 5001  85A007 5920 85A007 5020 

Pri príležitosti uvedenia filmu do kín však Chopard predstavil aj limitovanú edíciu, ktorú tvorí dokopy iba 7007 šperkov z kolekcie Happy Hearts. Ide a kúsky s názvom Golden Hearts, ktorých hlavným motívom sú srdcia. Slovo srdce vo francúzštine pomenúva aj odvahu a statočnosť, čo dokonale vystihuje aj Bond Girl. Po prvý krát sú zároveň tieto srdcia vyplnené etickým ružovým zlatom s matnou povrchovou úpravou. V kolekcii Happy Hearts- Golden Hearts má každý kúsok zo zadnej strany vygravírovaný nápis 007- symbol najznámejšieho tajného agenta na svete.

Foto: archív Chopard

2187

Súvisiace články