Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. február 2020

Emilio Pucci predstavuje kolaboráciu s Koche

Značka Emilio Pucci bola posledné roky vúzadí. Jej sláva viac-menej upadla, avšak teraz sa vracia na scénu.

Emilio Pucci predstavuje kolaboráciu s Koche

Značka Emilio Pucci bola posledné roky v úzadí. Jej sláva viac-menej upadla, avšak teraz sa vracia na scénu. Svoje znovuzrodenie oslavuje zaujímavou kolaboráciou, ktorú predstavila počas milánskeho týždňa módy. Ide o spoluprácu s francúzskou značkou Koche.

Už v januári značka oznámila, že sa chystá do svojich nasledujúcich kolekcií prizývať rôznych hosťujúcich dizajnérov. Týmto prístupom chce značka vyriešiť problém, ktorý mala s nestálym kreatívnym riaditeľom. Emilio Pucci si takto bude jednoducho zachovávať svoje typické prvky, no pritom ponúkne priestor na dotvorenie celkového looku podľa ich vízie. Tento prístup si už osvojili aj značky ako Moncler či Tod’s a počas niekoľkých sezón týchto spoluprác, sa ich projekty ukázali ako veľmi úspešné.

2 4 5

Hneď prvou dizajnérkou, s ktorou značka začína tento projekt je Christelle Kocher, dizajnérka francúzskej značky Koche. Táto kolaborácia bola oficiálne predstavená na milánskom týždni módy a výsledkom je veľmi svieža kolekcia miešajúca typické Pucci potlače a uvoľnené športové siluety charakteristické pre Koche. Mix tejto estetiky dokonale zapadol do súčasného vnímania módy, ktorý uznáva nielen street wear, ale najmä mixovanie odlišných štýlov.

3  9  7 

Christelle Kocher sa inšpirovala farbami a vzormi značky Emilio Pucci, keďže sama má rada prácu s farbami. Vznikla tak veľmi pozitívne pôsobiaca kolekcia plná energie. Dizajnéra dokonca kvôli kolaborácii vycestovala do Florencie, kde navštívila Pucci archívy a mohla sa inšpirovať ikonickými vzormi. V tejto kolekcie nájdete množstvo zaujímavých kúskov, či už hľadáte základné, jednoduché kúsky ako tričká, alebo máte chuť na niečo výraznejšie a odvážnejšie. Športové rugby tričká v kolekcii dosiahli veľmi high fashion look, rovnako aj športové súpravy, ktoré vyzdvihujú práve prepracované potlače. Zaujímavá je aj práca s materiálmi, Koche sa často sústreďuje na športové, technické látky, ktoré však v tejto kolekcii dosiahli elegantný, sofistikovaný look.

6 8 10

Foto: Indigital

975

Súvisiace články