Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. február 2020

Keď je nakupovanie zážitkom

Takmer polovica (44%) ľudí dnes uprednostňuje nákupy online, pričom najčastejšie nakupovanou kategóriou je práve móda*. Tento spôsob nakupovania je rýchly, pohodlný apre zákazníkov predstavuje takmer nekonečné možnosti výberu.

Keď je nakupovanie zážitkom

Takmer polovica (44%) ľudí dnes uprednostňuje nákupy online, pričom najčastejšie nakupovanou kategóriou je práve móda*. Tento spôsob nakupovania je rýchly, pohodlný a pre zákazníkov predstavuje takmer nekonečné možnosti výberu. Rola kamenných predajní sa aj pod vplyvom okolností, ktoré vytvorilo nakupovanie na internete značne zmenila a dnes sú moderné butiky zamerané najmä na zážitok z nákupu. Vieme, kde si takýto zážitok môžete dopriať aj vy!

Zatiaľ čo generácia mileniálov je takmer zo 70% sústredená na nákupy online, mladšia generácia Z sa vracia do predajní. Prečo? Chýba im kontakt, osobitosť a najmä unikátnosť momentu, ktorý sa odohráva pri nakupovaní online. Uvedomujú si to aj svetové značky, ktoré chcú práve takéto zážitky pre svojich zákazníkov vytvárať. Tradičné koncepty predajní sú preto na ústupe a nahrádzajú ich viac interaktívne showroomy a butiky, ktoré sú zamerané na zážitok z nákupu. V Bratislave takisto jeden taký máme. Nájdete ho v historickej budove Central Passage na Laurinskej ulici.

Butik mClasse je práve to inovatívne miesto, ktoré vám okrem samotného produktu poskytne aj spomínaný zážitok z nakupovania. Okrem skvelej ponuky produktov značiek Marc Cain, Riani, iBlues a Airfield sa totiž butik špecializuje na personal shopping. To znamená, že od momentu, kedy do butiku vstúpite, až kým z neho nebudete opäť vychádzať, vám je k dispozícii personál, ktorý sa vám bude naplno venovať. Táto služba má niekoľko výhod. Prvou z nich je fakt, že mnohým z nás sa nechce prehrabávať v najrôznejších kúskoch a rozmýšľať nad tým, čo s čím a ako ladí. Jednoducho preferujú rýchlosť a praktickosť nákupov, ktoré poznajú z online prostredia. Na druhej strane, niekedy všetky potrebujeme nezávislým okom posúdiť, čo sa nám hodí a v čom vynikneme najlepšie.. Výhodou mClasse je skvelá kombinácia značiek, ktoré sa medzi sebou veľmi jednoducho kombinujú a vďaka širokej ponuke štýlov si skutočne môžete vyskladať šatník, ktorý vás vystihne, aj keď sa rozhodnete užiť si svoje nákupy sama. Vyskúšať odporúčame najmä značku Marc Cain, ktorá je typická tým, že počas roka predstaví niekoľko tematických kolekcií. Tie sa výborne kombinujú medzi sebou aj navzájom. Ak si teda na jar napríklad vyberiete kolekciu Boat Float, svoj šatník si môžete vyskladať len z nej, alebo ju doplniť o kúsok z inej témy, napríklad morom inšpirovanej Ocean Splash. Výhodou je, že sa v Marc Cain nielen výborne kombinujú témy, ale aj sezónne kolekcie.

Aktuálna kolekcia Marc Cain

Okrem značky Marc Cain nájdete v mClasse aj výber z kolekcie nemeckej značky Riani, rakúskej Airfield ako aj talianskej iBlues, ktoré patria pod známu Max Mara Fashion Group. Pre všetky je pojítkom najmä výborná kvalita, ktorá naozaj nikdy neomrzí.

Aktuálna kolekcia Airfield

Aktuálna kolekcia Riani

V tomto multibrand butiku sa nájde nielen žena hľadajúca kúsky do svojho biznis šatníka, má rada nadčasové kúsky s dávkou elegancie a sofistikovanosti, no zároveň túži po trendy dizajnoch, ktorými vystihne svoj štýl a osobnosť. mClasse sa riadi filozofiou „umenie kombinovať“, takže pomáha vytvárať šatníky, ktoré sú síce plné kreativity a štýlu, ale obmedzujú nevyužiteľné kúsky, ktoré sú typické pre impulzívne nákupy. Popri skvelej káve či s pohárom šampanského v ruke tak môžete začať skladať ideálny šatník a zároveň relaxovať. V príjemnej atmosfére butiku sa vám budú venovať odborníčky, ktoré sledujú aktuálne trendy a pomôžu vám pri výbere kúskov na každodenné nosenie aj na špeciálnejšie príležitosti. Možno je to práve pohľad nezainteresovanej osoby čo potrebujete na to, aby ste svoj šatník pozdvihli na novú úroveň. Príďte si po unikátny zážitok z nakupovania na Laurinskú 17 do predajne mClasse aj vy.

1296

Súvisiace články