Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. február 2020

Trendy čižmy s nádychom rebélie, ktorým podľahli módne ikony

Čierne vysoké čižmy svreckami sa stali akýmsi poznávacím znamením moderných žien, ktoré sa neboja vytŕčať zdavu. Táto extravagantná obuv je láskou na prvý pohľad aso správne zvoleným outfitom bude vašou vstupenkou do módneho neba.

Trendy čižmy s nádychom rebélie, ktorým podľahli módne ikony

Čierne vysoké čižmy s vreckami sa stali akýmsi poznávacím znamením moderných žien, ktoré sa neboja vytŕčať z davu. Táto extravagantná obuv je láskou na prvý pohľad a so správne zvoleným outfitom bude vašou vstupenkou do módneho neba.

Lena Perminova

Ruská modelka a ikona oslnila výberom svojho looku. Mohutné topánky sa rozhodla kombinovať netradičnejším spôsobom a to s asymetricky strihanou koženou sukňou a krátkym tričkom. Odvážna a zároveň jednoduchá voľba si získala našu pozornosť.

@lenaperminova

Marie von Behrens

Nemecká blogerka Marie je súčasťou módnej elity najmä vďaka jej jedinečnému vkusu, o čom dokazuje aj výber jej outfitu. Kožené čižmy Prada so štruktúrovanou línou, vysokým strihom sa vyznačujú popruhmi s nylonovými vreckami a musíme uznať, že pôsobia naozaj efektne.

mvb@mvb

Ivana Mentlová

Česká módna návrhárka so skvelým citom pre detail a kombinovanie materiálov je dokonalým príkladom toho ako by mal vyzerať šatník nadčasovej divy. Kožené tmavohnedé sako, kabelka a ikonické boots od Prady vytvárajú outfit s nezameniteľnou dávkou inšpirácie.

ivanamentlova@ivanamentlova

Elsa Hosk

Švédska topmodelka Elsa Hosk patrí k najlepšie sa obliekajúcim anjelikom. Jej instagramový účet je ideálnym miestom na hľadanie novej inšpirácie v oblasti módy a svojím výberom obuvi len opäť potvrdila, že vie čo nosiť a najmä ako to nosiť! Krémové oversized sako, čierne silonky a ikonické čižmy postačili nato, aby ohúrila.

hoskelsa@hoskelsa

Michaela Kocianová

Aj slovenská topmodelka Michaela Kocianová sa zaradila k známym módnym ikonám, ktoré neodolali novému trendu. Čierne vysoké čižmy zladila s koženou bundou a na prechádzke Parížom nemala núdzu o obdivné pohľady. Ak niekto vie ako nosiť túto módnu vychytávku, tak je to práve ona.

michaelakocianova@michaelakocianova

Ktorý z týchto outfitov zaujal vás?

Autor: Martina Brejová

Foto: Instagram

1591

Súvisiace články