Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. február 2020

Šperkové trendy na jar

Pomaly, ale isto sa blíži jar, čo znamená, že postupne budeme zahadzovať zimné kúsky anahradíme ich tými jarnými. Pozreli sme sa preto, aké trendy nás vtomto období čakajú, začíname šperkami!

Šperkové trendy na jar

Pomaly, ale isto sa blíži jar, čo znamená, že postupne budeme zahadzovať zimné kúsky a nahradíme ich tými jarnými. Pozreli sme sa preto, aké trendy nás v tomto období čakajú, začíname šperkami!

Morská panna

Návrat ku prírode alebo inšpirácia morskými pannami? Nech je to už akokoľvek, tento trend je ako stvorený pre letnú módu. Lastúry a mušle každého druhu sa budú nosiť na ušiach, na krkoch aj na rukách.

Prada SS20

Reťaze

Vymeňte retiazky za reťaze s hrubými očkami. Pôsobia trochu punkovo, no dokonale zapadajú medzi street wearové trendy a módu z 90.rokov, ktorá je aktuálne veľmi trendy. Noste ich na krku aj na rukách.

2Bottega Veneta SS20

Hrubé

Čím hrubšie, tým lepšie. Hovoríme o náhrdelníkoch alebo chokeroch, ktoré sa túto sezónu budú vrstviť a kombinovať. Ďalšia punková inšpirácia alebo skôr spomienka na módu z antiky či staroveku?

3Gucci SS20

Dlhé

Svoje miesto medzi trendmi majú aj 70.roky, ktoré prinášajú na scénu okrem kvetinových potlačí aj dlhé, tenké retiazky so zaujímavými príveskami. Dokonale dopĺňajú trendy minimalistickú módu aj retro trendy.

4Celine SS20

Kruhy

Kruhové náušnice boli dlho pasé, avšak teraz sa vo svojej vynovenej verzii vracajú nazad. Nosia sa v eklektických pároch pozostávajúcich z dvoch rozdielnych veľkostí alebo aj samostatne na jednom uchu.

proenza schoulerProenza Schouler SS20

Na nohách

Úplne iný typ šperku predstavujú topánky. Tie sa túto sezónu budú nosiť zdobené kovovými detailmi či kamienkami, aby svoj status opäť o niečo viac pozdvihli.

5Simone Rocha SS20

Foto: Getty

995

Súvisiace články