Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. február 2020

Adidas Originals sa spojilo so značkou Fiorucci

Značka Forucci vám bude známa najmä z 70.rokov, kedy dosiahla vrchol svojej popularity. Kúsky tejto talianskej značky nosily mená ako Marc Jacobs či Cher.

Adidas Originals sa spojilo so značkou Fiorucci

Značka Forucci vám bude známa najmä z 70.rokov, kedy dosiahla vrchol svojej popularity. Kúsky tejto talianskej značky nosily mená ako Marc Jacobs či Cher. Teraz sa pomaličky značka vracia na scénu, na ktorú prináša svoju typickú estetiku plnú farieb, pop-artu a zaujímavých motívov.

Súčasťou návratu značky je aj kolaborácia s Adidas Originals, s ktorou pripravila exkluzívnu kolekciu zaujímavých kúskov. Medzi nimi nájdete populárny model tenisiek Stan Smith, ktoré boli premenené do estetiky Fiorucci, ktorá ich odela do svojej archívnej potlače s mimozemšťanmi. Na šnúrkach je tiež potlač s názvom značky. Mimozemšťania zdobia aj oversized, unisexové tričká.

1  2  3 

Ďalej v kolekcii nájdete aj sieťované legíny a tričká s dlhým rukávom, body s pop-artovou potlačou, ponožky, rybársky klobúk či dokonca ruksačik. Táto kolaborácia je jednoducho dokonalým, sentimentálnym návratom do minulosti, avšak s víziou budúcnosti.

4  5 

Foto: archív značiek

1337

Súvisiace články