Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. február 2020

Ak idete na ples, toto potrebujete vedieť: prečo si celebrity v tejto sezóne nekupujú nové šaty?

Plesy, stužkové, fašiangy. Sezóna sa ešte nekončí.

Ak idete na ples, toto potrebujete vedieť: prečo si celebrity v tejto sezóne nekupujú nové šaty?

Plesy, stužkové, fašiangy. Sezóna sa ešte nekončí. Veľký večer vás možno ešte len čaká, a tak podchvíľou premýšľate, či opäť investovať do nových šiat alebo oprášiť kúsok z predchádzajúcich sezón. Ak chcete, pokojne to urobte. Alebo – ukážte, že máte dobrý vkus a ste in a neplytváte šatstvom.

 

Aj staršia róba chytí druhý dych, ak sa skombinuje s neprehliadnuteľným doplnkom: topánkami, rukavičkami, čelenkou, štólou alebo nádherným šperkom.

 

Hviezdy to vedia

Kým v minulosti sa opakované nosenie šiat na slávnostné príležitosti považovalo za poriadne faux pas, dnes sa už toto pravidlo striktne nedodržiava. Recyklácia šiat je úspornejšia nielen pre vašu peňaženku, ale aj pre prírodu. Okrem toho, prečo by ste si nemohli obliecť viackrát šaty, ktoré vám sedia a sú úžasné? K svojim obľúbeným kúskom sa pravidelne vracia napríklad vojvodkyňa Kate Middleton, herečka Helen Mirren alebo Kirsten Dunst. Keira Knightley dokonca recyklovala svoje svadobné šaty. Namiesto živôtika ich doplnila transparentnými rukávmi a výsledkom bol originálny a vkusný outfit. Vám stačí, ak si k recyklovanej róbe zvolíte výrazný šperk. Vyberte si šperky s diamantom a vaše šaty sa stanú až druhoradými.

ALO nahrdelnik A 

Plesová princezná

O wow efekt sa postará napríklad náhrdelník z tanzanitovej kolekcie Princess of Tanzania. Úchvatný šperk z bieleho zlata obsypaný diamantmi zaujme na prvý pohľad. Hlboká modrá farba tanzanitu je navyše farbou roka 2020, takže s týmto nesmrteľným náhrdelníkom budete zároveň držať krok s trendom. Doplniť ho môžete skvostnými náušnicami alebo prsteňom z rovnakej kolekcie. Tanzanit sa bude skvele vynímať nielen pri čiernych a modrých šatách. Budete príjemne prekvapená, ak vyskúšate kombináciu s červenou alebo jemnou ružovou.

ALO nahrdelnik B 

Buďte nápadná

Ak máte radšej svieži dizajn a ešte radšej kvety, ozdobte si dekolt štýlovým šperkom Flowering Galaxy s jemným ženským príveskom v tvare kvetu ligotavému vďaka bielym diamantom. O čosi výraznejšie bude pôsobiť elegantný prívesok Renaissance dream. Základ z bieleho zlata rafinovane dekoruje 44 precízne obrúsených diamantov, aby spolu vytvorili dokonalý obrazec pripomínajúci ľadovú triešť.

ALO nahrdelnik C


Viac inšpiratívnych kúskov nájdete na www.alo.sk. Vyberte si spomedzi šperkov, s ktorými sa stanete kráľovnou plesu v akýchkoľvek šatách.

926

Súvisiace články