Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. február 2020

Valentínsky tip: Nech to za vás povie šperk. Teraz aj navždy

Viete, kto najviac na Slovensku miluje valentínsky sviatok? Generácia medzi 25 a35 rokov!

Valentínsky tip: Nech to za vás povie šperk. Teraz aj navždy

Viete, kto najviac na Slovensku miluje valentínsky sviatok? Generácia medzi 25 a 35 rokov! Mileniáli milujú Valentína. Takmer 90 percent respondentov* kupuje a dostáva darčeky.

Ak teda stojíte s košíkom pred hŕbou čokolád a fliaš alebo pozeráte na kytičky so srdiečkami, odolajte a toho roku ukážte, že vám ozaj, ale ozaj na tom druhom záleží, a kúpte šperk. Je to kúsok vašej náklonnosti, ktorú môže mať obdarovaný neustále pri sebe. Môže ho sprevádzať aj na kraj sveta a stále budete spolu.

Sviatok sv. Valentína je totiž nielen vyjadrením lásky partnerom, ale aj kamarátkam, kamarátom, súrodencom či rodičom. Aj keď sú pre nás naši blízki dôležití a viaže nás hlboký cit, nie vždy je jednoduché dať im to najavo. Niektoré slová sú vzácne ako diamant a ťažko vypovedateľné. Práve s tým nám pomôžu šperky, ktoré majú lásku v názve a ktoré za nás povedia všetko.

ALOve obr A

Neobyčajné slová

Jednoduchý, no pritom efektný šperk z kolekcie No Ordinary Words povie všetko za vás. Využívajú sa tu trendy písmenkové prívesky, ktoré sa spájajú do slov ako Love, I Love You či hravé XO. Tie zdobia náramky a retiazky na krk, ktoré sú vďaka svojmu nadčasovému dizajnu ideálne na každodenné nosenie. Všetky modely v tejto kolekcii sú dostupné v troch farbách zlata – bielej, ružovej aj žltej, pričom každý z nich je zdobený diamantom. Tento drahokam ešte väčšmi podčiarkuje unikátnosť šperku, ale aj samotného vzťahu.

ALOve obr B

Medailóny lásky

V kolekcii Touch of Gold sa zase môžete pohrať s nápismi, ktoré zdobia minimalistické medailóniky. Zavesiť ich môžete nielen na retiazky, ale aj farebné šnúrky, ktoré dodávajú šperkom na hravosti a jemnosti. V tomto prípade sa môžete rozhodnúť, či zvolíte nápisy ako Forever, I Love You alebo necháte všetko povedať samotný diamant, ktorý každý takýto kúsok zdobí. Medailóniky majú rôzne tvary a farbu šnúrky si môžete vybrať podľa toho, čo má obdarúvaný rád. V ponuke sú výrazné tóny zelenej, modrej či červenej, ale aj neutrálna béžová, biela či čierna. Tieto medailóniky sú takisto dostupné vo všetkých troch farbách zlata, takže zaručene namiešate ideálny darček pre každého na svojom nákupnom zozname.

ALOve obr C

*Zdroj: Nielsen Admosphere Omnibus, SR, 15+, február 2020

Foto: ALOve

1071

Súvisiace články