Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. január 2020

Outfitová inšpirácia od Chiary Ferragni

Či už ste fanúšikmi Chiary Ferragni alebo nie, musíte uznať, že smódou to vie. Talianka je najväčšou hviezdou medzi módnymi bloggermi apráve preto sme hľadali inšpiráciu pre naše zimné outfity práve unej.

Outfitová inšpirácia od Chiary Ferragni

Či už ste fanúšikmi Chiary Ferragni alebo nie, musíte uznať, že s módou to vie. Talianka je najväčšou hviezdou medzi módnymi bloggermi a práve preto sme hľadali inšpiráciu pre naše zimné outfity práve u nej.

White & Pink

Netradičné farby v zimnom šatníku dokážu pôsobiť veľmi živo a sviežo. Dokázala to aj Chiara, ktorej záľuba v chlpatých kabátoch sa odrazila aj v tomto outfite. Spojila v ňom cukríkovo ružový kabát a biele džínsy, vďaka čomu dosiahla nenútený, no neprehliadnuteľný výsledok.

Ležérne

Dokonalý víkendový outfit na víkend vyzerá podľa nás takto. Chiara v ňom síce cestovala, no my si v ňom vieme predstaviť stráviť sobotné nákupy, ale aj posedenie pri víne s kamarátkami. Stačiť vám na to bude tepláková súprava v zaujímavej farbe a oversized teddy kabát v naturálnych tónoch.

1

Retro lady

Kardigány hlásia návrat na scénu a túto sezónu sa nosia najmä v oversized a crop verziách, čo im dodáva jemný retro nádych. Veľmi milú kombináciu Chiara predviedla počas Vianoc, kedy doplnila čiernu minisukňu so svetlomodrým kardigánom a trblietavými pančuchami.

2

Každodenný

Nič viac ako nadčasový sveter v prírodnej farbe a svetlomodré džínsy nepotrebujete! Doplňte ich klasickými šnurovacími čižmami, masívnymi zlatými detailmi a môžete pokojne vyraziť. V jednoduchosti je totiž krása.

3

Diva v horách

Ak má však náladu na niečo extravagantnejšie, vôbec sa toho nebojí. Preto predviedla outfit založený na poriadne objemnej bunde s leoparďou potlačou, ktorú doplnila legínami so zamatovým efektom. K tomu pridala výraznú červenú čiapku.

5

Foto: Instagram (@chiaraferragni)

1201

Súvisiace články