Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. január 2020

Ashley Graham vytvorila svadobnú kolekciu s Pronovias

Výber svadobných šiat je vždy špeciálnou záležitosťou. Každá nevesta chce vyzerať čo najlepšie asamozrejme túži po tom, aby jej šaty boli také, aké si ich vysnívala.

Ashley Graham vytvorila svadobnú kolekciu s Pronovias

Výber svadobných šiat je vždy špeciálnou záležitosťou. Každá nevesta chce vyzerať čo najlepšie a samozrejme túži po tom, aby jej šaty boli také, aké si ich vysnívala. Mnohokrát je však sen na míle vzdialený od reality. To bol prípad modelky Ashley Graham, ktorú vlastná skúsenosť inšpirovala k vytvoreniu vlastnej svadobnej kolekcie.

Modelka Ashley Graham sa vydala v roku 2010, no dodnes si pamätá, aké náročné bolo pre ňu nájsť tie správne šaty. Po zásnubách mala na nájdete šiat iba dva mesiace, takže sa rozhodla šaty si kúpiť. Vyrobiť na mieru by sa za takú krátku dobu nestihli. Jej možnosti však boli veľmi limitované a aj tie jej nesedeli dokonale. „Mala som problém nájsť šaty, ktoré by lichotili mojej postave a krivkám počas jedného z najdôležitejších dní v mojom živote. Som tradičný typ nevesty a vedela som presne, ako by mali moje šaty vyzerať. Jediné, čo som však pre seba našla bol model s korzetom, ktorý musel byť navyše upravený, aby som sa do neho vedela zapnúť a aj tak mi krivky vyliezali,“ povedala Ashley. Aj táto skúsenosť ju posmelila do kolaborácie, ktorá sa naskytla v spolupráci s ikonickou značkou svadobnej a spoločenskej módy, Pronovias.

2  3 
4  5  13 
6  7 

Celá kolekcia Ashley Graham x Pronovias je dostupná vo veľkostiach 0 až 34, pričom ide zrejme o úplne prvé rozšírené číslovanie svadobnej módy na trhu. Nájdete v nej najrôznejšie typy šiat od trblietavých, romantických modelov a lá princezná, cez minimalistické moderné dizajny až po netypickejšie nohavicové kostýmy. Strihovo sú prepracované tak, aby sadli skutočne každému typu postavy. Nezáleží na tom, akú konfekčnú veľkosť nosíte, vaše svadobné šaty budú vďaka tejto kolekcie zaručene dokonalé a vy sa budete cítiť výnimočne.

8  9  10 
11  12 

Táto kolaborácia je už dostupná v predaji butikoch Pronovias po celom svete, ale aj v rôznych partnerských predajniach značky.

Foto: archív značky

1536

Súvisiace články