Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. január 2020

Plesová sezóna je späť! Aké šaty voliť tento rok?

Plesová sezóna opäť číha za dverami a my, dámy, sa opäť zaoberáme otázkou, po akých šatách siahneme tento rok. Ples je výnimočnou udalosťou, počas ktorej chceme zažiariť a stať sa kráľovnou večera.

Plesová sezóna je späť! Aké šaty voliť tento rok?

Plesová sezóna opäť číha za dverami a my, dámy, sa opäť zaoberáme otázkou, po akých šatách siahneme tento rok. Ples je výnimočnou udalosťou, počas ktorej chceme zažiariť a stať sa kráľovnou večera. Módne trendy a precízna úprava sú našimi každoročnými pomocníkmi. Ako však zvoliť tie správne spoločenské šaty, ktoré sa začlenia do trendov tohtoročnej plesovej módy? Žiadny strach! Na adiva.sk  sme vybrali tie najkrajšie šaty a prinášame módne trendy, pre každú milovníčku módy. Chceme, aby sa predsa každý ples niesol v znamení zábavy a nádherných šiat.

Takmer každá dáma si pod pojmom plesová róba predstaví dlhé plesové šaty. Rok 2019 priniesol množstvo nových trendov a spoločenská móda sa nesie v znamení hladkých línií a premyslených prvkov. Lesklý materiál či tyl dokonale splývajú a vytvárajú nadpozemsky nádherné šaty. Zdobenie sa nesie v znení lesklých kamienkov či nápaditých a žiarivých flitrov. Strihy dlhých plesových šiat predstavujú predovšetkým modely so sukňou strihanou do tvaru písmena A s nadýchanou tylovou sukňou, zabúdať však nesmieme ani na modely dokonale kopírujúce ženské krivky.

ples 1  ples 2 

Obľúbenosť si však držia i plesové šaty s kontrastom. Nádherné plesové šaty v jemných púdrových farbách sú doplnené prvkami v tmavých farbách. Najobľúbenejšie je spojenie jemnej ružovej farby s výraznými čiernymi prvkami ako je napríklad opasok či čierna čipka v hornej časti šiat.

ples 4

V prípade, že volíte šaty na menej formálny ples, siahnuť môžete i po krátkych plesových šatách. Obľúbená je najmä dĺžka siahajúca nad kolená, módne trendy si však mimoriadne obľúbili midi dĺžku, ktorá končí v polovici lýtok. Zamilujte sa do šiat s čipkovým vrchom a sukňou z lesklého materiálu s nápaditou potlačou. Alebo vaša voľba padne na klasiku so sukňou z tylu, ktorá pripomína nadýchaný obláčik a nápaditou čipkou v hornej časti? Voľba je len na vás.

ples 5

Nechajte sa viesť módnymi trendami s našou pomocou a staňte sa neprehliadnuteľnou kráľovnou plesovej noci. Naša plesová móda je nezabudnuteľná a módne trendy sú našimi radcami.

Viac informácií: www.adiva.sk

2420

Súvisiace články