Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. december 2019

Zimné trendy, ktorým podľahli Newyorčanky

Móda vNew Yorku je úplne iná ako tá európska. Je strohejšia, nadčasovejšia aobčas aj odvážnejšia.

Zimné trendy, ktorým podľahli Newyorčanky

Móda v New Yorku je úplne iná ako tá európska. Je strohejšia, nadčasovejšia a občas aj odvážnejšia. Preto je zaujímavé sledovať, ako tento prístup v móde využívajú módne ikony v zime.

Farebná koža

Kožené nohavice, sukne, šaty či dokonca blúzky sa stali obrovským hitom v lete aj na jeseň. V zime sa jej takisto Newyorčanky nevzdali a siahli po nej v zaujímavých farbách ako zelená, modrá či červená. Ideálne na obdobie večierkov, osláv a párty.

@natalieoffduty

Tepláky s čižmami

Obdobie počas Vianoc a medzi sviatkami je častokrát lenivé, avšak aj to dokázali Newyorčanky využiť vo svoj prospech. Outfit, ktorý by bol kedysi považovaný za nenápadný nákupný outfit je dnes obrovským hitom a teplákové súpravy sa tak nosia oficiálne na kávu s kamarátkou alebo na nákupy v meste.

nycbambi@nycbambi

Odvážne farebné kombinácie

Stavíme sa, že keby sa Blair Waldorf vrátila na televízne obrazovky, obliekala by sa nejako takto. Classy kúsky doplnené výraznejšími motívmi, farebné pančuchy a samozrejme čelenka nesmú chýbať. Nebojte sa zaujímavých farebných kombinácií.

blaireadiebee@blaireadiebee

Oversized kabáty

Na jeseň to boli oversized saká, teraz to sú oversized kabáty. Jednoducho aj v New Yorku počasie nepraje, ale odpoveď je jednoduchá. Stačí sa zabaliť do pohodlného kabátu, doladiť zaujímavé doplnky a outfit na každý deň je na svete.

thefashionguitr@thefashionguitar 

Chlpaté kúsky

Teddy kúsky, ale aj iné chlpaté dizajny si takisto našli svoju cestu do šatníkov štýlových Newyorčaniek. Dopĺňajú nimi džínsy, kožené nohavice či menčestrové kúsky, no pokojne ich prehodia aj na kvetinové šaty a koktejlové kúsky.

weworewhat@weworewhat

Foto: Instagram

1220

Súvisiace články