Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. december 2019

Must-have doplnky na zimu

Doplnky vzime zohrávajú oveľa dôležitejšiu úlohu ako hocikedy počas roka. Okrem svojej dizajnovej aestetickej funkcie totiž musia spĺňať aj funkčné kritériá, vďaka ktorým sa nebudeme triasť vo fujavici aneprechladneme pri jemne chladnejšom vetre.

Must-have doplnky na zimu

Doplnky v zime zohrávajú oveľa dôležitejšiu úlohu ako hocikedy počas roka. Okrem svojej dizajnovej a estetickej funkcie totiž musia spĺňať aj funkčné kritériá, vďaka ktorým sa nebudeme triasť vo fujavici a neprechladneme pri jemne chladnejšom vetre. Predstavujeme vám must-have doplnky na túto sezónu, ktoré vás potešia po estetickej aj funkčnej stránke.

Hrubý šál

Čím hrubší, tým lepší. Investujte do šálu, ktorú bude ako vaša prenosná perina, udrží vás v teple a navyše je aj maximálne štýlový. Môže to byť klasická pletená verzia, teddy model alebo dokonca páperový kúsok.

Dries van Noten FW19

Dlhé rukavice

Výhodou dlhých rukavíc je to, že sa dajú nosiť v kombinácii so šatami a topmi odhaľujúcimi ruky, ale aj to, že vás udržia v teple. Túto sezónu sú navyše jedným z najobľúbenejších doplnkov. Môžete ich nosiť vytiahnuté až nad lakte alebo nazberané do polovice predlaktia.

balmain fw19Balmain FW19

Rozdielne náušnice

Tento trend tu bol nedávno, no teraz sa opäť vrátil. Využijete ho nielen v bežnom živote, ale v prípade výraznejších kúskov aj na slávnostných akciách či večierkoch. Dlhšie náušnice vykúkajúce spod čiapky navyše pôsobia veľmi efektne.

givenchy fw19Givenchy FW19

Hrubá čiapka

Pokiaľ patríte k zimomravcom, oceníte návrat čiapkového trendu, ktorý hovorí, že čím hrubšia čiapka, tým lepšie. Siahnite po výrazných, zaujímavých farbách, ktoré rozjasnia akýkoľvek outfit a pokojne si ho ozdobte malými brošňami.

versace fw19Versace FW19

Vzorované pančuchy

Hrubé so svetrovým vzorom, hladké s kvetinovým alebo monochromatické s logami, je jedno aké pančuchy si vyberiete, pretože sa nosia tie najrôznejšie podoby. Kombinovať ich môžete tón v tóne alebo v štýlovom kontraste.

gucciGucci FW19

Foto: Indigital

1020

Súvisiace články