Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 17. december 2019

Diamant je dokonalý darček pre každú ženu

Existuje vôbec žena, ktorá by neocenila krásny šperk? Jeho krása je večná avyužitie nekonečné, vďaka čomu je ideálnym vianočným darčekom skutočne pre každý typ ženy.

Diamant je dokonalý darček pre každú ženu

Existuje vôbec žena, ktorá by neocenila krásny šperk? Jeho krása je večná a využitie nekonečné, vďaka čomu je ideálnym vianočným darčekom skutočne pre každý typ ženy. Či už hľadáte niečo špeciálne pre svoju maminu, pre sestru alebo pre manželku (dámy, pokojne použite tento zoznam ako list Ježiškovi a nenápadne ho podstrčte svojmu partnerovi).

 

V našom výbere nájdete šperky, ktoré sa hodia každej žene a každému štýlu. Sú jemné, nadčasové a využiteľné takmer v každej situácii či počas akéhokoľvek dňa. Mnoho z nich vôbec nie je potrebné ani odkladať, takže sa môžu pokojne stať akýmsi talizmanom. Všetky majú navyše v sebe zasadený maličký diamant, takže si môžete byť istí, že vzbudí veľkú radosť. Lebo aj malý diamant sa počíta.

Pre sestru

Aj maličký detail ako číslica môže mať svoje tajomstvo. Ukryť dokáže špeciálne dátumy alebo či šťastné čísla. Vyberte sestre niečo, čomu bude rozumieť iba ona alebo len vy dvaja. Je to dátum vášho nedávneho, spoločného dobrodružstva alebo vtip, ktorému rozumiete len vy dve. Toto nájdete v kolekcii Numbers. Všetky prívesky sú dostupné buď na retiazke alebo na náramku, a hneď v troch farbách- v žltom, bielom a ružovom zlate, pričom každý z nich je zdobený aj diamantom.

1 2

Pre mamu

Pre každé dieťa je mama vzácnou osobou. Aj keď s ňou netrávite každý deň, symboly ako strážny anjel, anjelské krídlo či milý štvorlístok alebo podkovička, budú na ňu dávať pozor vtedy, keď vy nemôžete. Magické prívesky sú na jednej strane veľmi jemné, no pútavé. Čo je dôležité, sú využiteľné v každodennom živote, takže vaša mamina ich vôbec nemusí odkladať. Zdobené sú diamantmi, čiže okamžite rozjasnia akýkoľvek outfit. Anjelov a anjelské krídla nájdete v kolekcie Angels, zatiaľ čo podkovičky a štvorlístok zase v kolekcii Make a Wish.

3 6

Pre priateľku

Dostávame sa k časti, ktorá je určená skôr pre pánov, ako pre dámy. Ak hľadáte niečo, čo vyjadrí viac, ako tisícky slov, máme pre vás niekoľko tipov, v hlavnej úlohe s diamantmi. V prípade, že vám to so slovami až tak nejde, tieto šperky povedia všetko za vás. Kúsky, ktoré vynikajú minimalistickým dizajnom a trblietavým luxusom okamžite pozdvihnú akýkoľvek outfit. Tvorí ich 14-karátové zlato a množstvo trblietavých diamantov. Vďaka svojim čistým líniám pôsobia ležérne, avšak exkluzívne. K dispozícii sú tvary ako kruh, véčko či krížik, pričom vybrať si môžete z troch farieb zlata. Nájdete ich v kolekcii Symbols.

pic 01

Sama sebe

A čo tak dať darček sama sebe? Ste hrdá na svoj pracovný úspech, chcete si pripomenúť zážitok z roku 2019, alebo sa chcete niečím namotivovať do nového roku? Vyberte si šperk, ktorý vám pripomenie dosiahnuté ciele, splnené sny, ale aj malé víťazstva či prvé kroky na novej ceste. Krásnym symbolom je napríklad ruka Fatimy (alebo Hamsa), symbol známy ako ochrana voči negatívnej energii, či kompas, ktorý vám pripomenie všetky cestovateľské zážitky a prinesie inšpiráciu pre tie nové. Vyberte si to, čo vás najlepšie vystihuje v kolekcii Symbols. Prívesok v žltom, bielom alebo ružovom zlate zdobený diamantom tak bude vašou spomienkou, vnútornou silou aj motiváciou.

pic 02

Náš tip: Aj dospelí môžu písať list Ježiškovi! ALOve nám to navyše zjednodušil veľmi moderným spôsobom a priamo na stránke môžete svoje prianie- vysnívaný šperk poslať Ježiškovi! Stačí, keď pri svojom obľúbenom kúsku nájdete ikonku obálky so srdiečkom a pošlete ho na zadanú e-mailovú adresu. 

1491

Súvisiace články