Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. november 2019

Jesenné kúsky pre minimalistky

Módna scéna je v túto jeseň plná teddy kabátov, pierok či zvieracích potlačí. Pokiaľ však už máte dosť všetkých extravagantných trendov a chýba vám trochu jednoduchosti, poradíme vám ako na to.

Jesenné kúsky pre minimalistky

Módna scéna je v túto jeseň plná teddy kabátov, pierok či zvieracích potlačí. Pokiaľ však už máte dosť všetkých extravagantných trendov a chýba vám trochu jednoduchosti, poradíme vám ako na to. Tieto kúsky vám vystačia na to, aby ste vytvárali čisté, no pritom štýlové outfity.

Oversized taška

Veľké tašky sú síce jedným z najväčších must-haves sezóny, no aj oni vedia byť jednoduché. Stačí si vybrať model v základnej farbe a v nenápadnom dizajne. Kombinujte ju s outfitom v neutrálnych farbách a pokojne sa hrajte s kontrastom materiálov kabelky a oblečenia.

@matildadjerf

Páperová bunda

Keď vás vonku prekvapí nepríjemné počasie, pokojne vytiahnite aj oversized bundu. Opäť však stavte na základné farby ako krémová, čierna či biela a kombinujte ju s podobnými, farbami. Pre dosiahnutie zaujímavého efektu ju doplňte elegantnými, širokými nohavicami.

mariakragmann@mariakragmann

Mäkký šál

Jeden detail dokáže zmeniť celý outfit. A aj keď tvoríte jednoduché, minimalistické looky, nikdy nezabudnite na zaujímavý doplnok, ktorý ich vyzdvihne. V tomto prípade stavte na dlhé, mäkké šály, ktoré vynikajú svojim exkluzívnym materiálom.

sophiaroe@sophiaroe

Rolák v neutrálnej farbe

Ak ešte nemáte rolák v jednej zo základných farieb, rýchlo by ste to mali napraviť. Netýka sa to iba minimalistiek, ale skutočnej každej ženy s akýmkoľvek štýlom. Takýto kúsok totiž využijete často a k dispozícii vám bude dlhé roky.

mvb@mvb

Široké nohavice

Aj tento kúsok si získal veľkú popularitu. Po všetkých skinny modeloch tak dostávame trochu komfortu, ktorý sa v zime zíde. Kombinujte ich so sakom, trench coatom alebo spomínanou páperovkou. Nezabudnite sa držať neutrálnej farebnej palety.

deborabrosa@deborabrosa

Nohavicový kostým

Aj minimalistky držia krok s trendami a v tomto prípade sa odráža na nohavicovom kostýme, ktorý však dokonale zapadá do jednoduchého konceptu. Dá sa jednoducho nosiť na rôzne spôsoby, hodí sa ku teniskám, ale aj ku čižmám na podpätku.

pepamack@pepamack

Čižmy po kolená

Ak si budete túto sezónu kupovať nové čižmy, mali by to byť čižmy po kolená. Veľmi trendy kúsok, ktorý vám zapadne nielen do minimalistických outfitov. Dokonale sa hodí ku midi aj mini kúskom, no sú super voľbou aj ku džínsom.

shotfromthestreet@shotfromthestreet

Foto: Instagram

1234

Súvisiace články