Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. november 2019

Christian Louboutin vytvoril kolekciu s londýnskym Royal Ballet

Vytvoril ikonický dizajnér topánok, Christian Louboutin, dokonalý vianočný darček? Vyzerá to tak.

Christian Louboutin vytvoril kolekciu s londýnskym Royal Ballet

Vytvoril ikonický dizajnér topánok, Christian Louboutin, dokonalý vianočný darček? Vyzerá to tak. Spojil sa totiž s londýnskym Royal Ballet, s ktorým navrhol rozprávku kolekciu inšpirovanú príbehom Šípovej Ruženky, ktorý je aktuálne možné vidieť práve na doskách baletu.

„Tanec bol vždy centrálnym motívom v mojej práci. Bol som inšpirovaný tancom a návrat predstavenie The Sleeping Beauty vyzeral ako dokonalá príležitosť ako zachytiť svet rozprávok a princezien do topánok,“ povedal dizajnér.

2

Kolekcia pozostáva z dvoch modelov ako stvorených na nadchádzajúcu párty sezónu. Prvým modelom sú populárne Miragirl lodičky a balerínky so stuhou zaväzujúcou sa okolo členku a nový model Sleeping Rose s remienkom okolo členku a ružou na špičke, a balerínky so stuhou zaväzujúcou sa okolo členku. Inšpiráciou pre tieto kúsky boli práve baletné špičky, ktoré sú známe svojim tvarom. „Baletné špičky doslova splývajú s nohou tanečnice, čím ich zároveň predlžujú. Pri modeli Miragirl som sa preto zahral s PVC materiálom, aby som dosiahol rovnaký efekt, len moderným spôsobom. Zároveň je zase zjavné, že inšpirované boli zaväzovaním baletných špičiek,“ vysvetľuje dizajnér a dodáva, že kryštáliky, ktorými sú dekorované majú prinášať do modelu rozprávkovú mágiu.

3

Táto baletná kolekcia bude v predaji od 22.11., avšak pokiaľ ste si na ňu robili zálusk, budete za ňou musieť vycestovať do Londýna. Dostupná bude totiž iba v jedinom butiku na svete a to práve na Mount Street v Londýne.

1323

Súvisiace články