Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. november 2019

Kapsulový šatník na jeseň podľa Newyorčaniek

Trendy sa menia, no tie najzákladnejšie kúsky nám všatníkoch ostávajú. Samozrejme aj ich výber podlieha kultúrnym vplyvom, vktorým má svoje slovo aj miesto, kde žijete.

Kapsulový šatník na jeseň podľa Newyorčaniek

Trendy sa menia, no tie najzákladnejšie kúsky nám v šatníkoch ostávajú. Samozrejme aj ich výber podlieha kultúrnym vplyvom, v ktorým má svoje slovo aj miesto, kde žijete. Iné basics majú v šatníku Parížanky a iné zase Newyorčanky. Tentokrát sme sa pozreli na to, čo nechýba v jesenných šatníkoch Newyorčankám.

Chunky sveter

Pohodlné pleteniny sú synonymom jesene. Práve preto na nich nezabúdajú ani štýlové dámy z veľkého jablka. Jednoducho sa nosia s džínsami, ale aj midi sukňami, ktoré sú ďalším must-have. V kontexte aktuálnych trendov sa tiež kombinujú s koženými nohavicami a sukňami.

@cheraleelyle

Maxi šaty

Maxi šaty s dlhým rukávom nechýbajú v šatníku žiadnej Newyorčanky. Dajú sa nosiť na mnoho spôsobov a jednoducho sa kombinujú s teniskami, čižmami aj lodičkami. Niekedy stačí cez nich prehodiť džínsovú bundu, inokedy dlhý kabát.

1@eggcanvas

Midi sukňa

Kvetované, plisované, s geometrickými potlačami či dokonca pletené. Na midi sukne Newyorčanky nedajú dopustiť. Pôsobia nadčasov a dajú sa nosiť na elegantný aj street wearový spôsobom. Všetko závisí na doplnkoch.

3@charlottebridgeman

Dlhý kabát

Kabát siahajúci do polovice lýtok alebo až po členky je zrejme najobľúbenejším jesenným kúskom v NYC. Krásne ladí k džínsom a mikine s kapucňou, ale môžete ho jednoducho doplniť aj šatami či elegantnými nohavicami. Našou obľúbenou voľbou v prípade topánok sú tenisky.

4 10.14.35@cocobeautea

Oversized sako

Sako, ktoré sa dá nosiť ako šaty, ale aj ako klasické sako. Tento kúsok vás zachráni v prípade, keď sa potrebujete obliecť elegantne, no pritom štýlovo. Dajú sa s ním vymýšľať kreatívne outfity a nikdy nevyjde z módy.

5@brittanyxavier

Foto: Instagram

1966

Súvisiace články