Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. november 2019

Kabelkové trendy na jeseň

Jeseň je už vplnom prúde apreto je potrebné vymeniť šatníky. Svoje letné modely kabeliek takisto nahraďte tými jesennými, ktorým dominujú kožušinkové modely, geometrické tvary či retiazkové remienky.

Kabelkové trendy na jeseň

Jeseň je už v plnom prúde a preto je potrebné vymeniť šatníky. Svoje letné modely kabeliek takisto nahraďte tými jesennými, ktorým dominujú kožušinkové modely, geometrické tvary či retiazkové remienky.

 

Krokodílí efekt

V zvieracej ríši ešte zrejme nejakú dobu ostaneme, avšak zebry, hady či leopardy nahradíme krokodíľou štruktúrou. Elegantná variácia zvieracieho trendu, ktorá pôsobí luxusne a sofistikovane. Je ideálnou voľbou do práce aj na večerné akcie.

chloeChloé AW19 tibiTIBI AW19 zimermannZimmermann AW19

Kožušinka

Comfy trend, ktorému mnohé z nás na jeseň a v zime podľahnú sa tentokrát presúva z kabátov na kabelky. Kožušinka, plyšové kučery a mäkučké štruktúry si obľúbili aj módne domy. Evokujú zimné prostredie a ležérny štýl.

bottega venettaBottega Venetta AW19 offwhite2Off-White AW19 philip limPhilip Lim AW19

 

Geometria

Silné geometrické siluety pôsobia umelecky a veľmi moderne. Nosia sa ostré hrany, kvádrové siluety, ale aj zaoblené línie, prípadne ich kombinácie. Pokojne si tak môžete zaobstarať „krabičkovú“ kabelku, ale aj „loptový“ model.

jil sanderJil Sander AW19 rejina pyoRejina Pyo AW19 roksandaRoksanda AW19

 

Double

Na situácie, kedy jedna kabelka jednoducho nie je dosť tu je nový trend, ktorý využíva dve kabelky v jednom. Niektoré sú o seba pripevnené, iné majú spoločný iba remienok. Nosia sa nielen v ruke, ale aj uviazané okolo pásu.

givenchyGivenchy AW19 jacquemusJacquemus AW19 miu miuMiu Miu AW19

 

Retiazková

Retiazkové remienky sa takisto vrátili zo zabudnutia a okamžite si získali mnohých dizajnérov. 90’s trend dokonale zapadá do aktuálnej módy, dá sa kombinovať so street stylovými kúskami, ale aj do elegantného štýlu.

chanelChanel AW19 jw andersonJW Anderson AW19 valentinoValentino AW19

 

Extrémne oversized

Pre všetkých odporcov mikro kabelky je na scéne ďalší extrémny trend, oversized kabelka vo veľkosti, akú sme doteraz nenosili. Jej výhodou je, že už nebudete mať problém s nedostatkom miesta, a pokojne sa do nej zbalíte aj na víkendový výlet.

max maraMax Mara AW19  offwhiteOff-White AW19  proenza schoulerProenza Schouler AW19 

Foto: Getty, Indigital

1550

Súvisiace články