Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. október 2019

Sergio Rossi a Rosie Assoulin vytvorili spoločnú kolekciu

Ooboch značkách, Rosie Assoulin aj oSergio Rossi ste už zaručene počuli, čítali oste onich, alebo ste minimálne na ich dizajny natrafili pri skrolovaní Instagramom. Rosie je známa svojimi farbami, hravou tvorbou aSergio Rossi je zase ikonou vtopánkovom dizajne.

Sergio Rossi a Rosie Assoulin vytvorili spoločnú kolekciu

O oboch značkách, Rosie Assoulin aj o Sergio Rossi ste už zaručene počuli, čítali o ste o nich, alebo ste minimálne na ich dizajny natrafili pri skrolovaní Instagramom. Rosie je známa svojimi farbami, hravou tvorbou a Sergio Rossi je zase ikonou v topánkovom dizajne. Teraz sa spojili v spoločnej kolaborácii.

Sergio Rossi x Rosie Assoulin je kapsulová kolekcia pozostávajúca z troch modelov klasických Sergio Rossi siluet. Prvými sú balerínky so špicatou špičkou, ďalšími sú lodičky s kitten heels a posledné sú lodičky na vyššom podpätku. Navrhnuté boli tak, aby dokázali vyhovieť rôznym nárokom počas dňa a aby sa dali nosiť od rána do večera. Sú vyrobené z luxusných materiálov, ktorým dominuje hodváb s čiernej, červenej a modrej potlači. Aby však nechýbali hravý element, ktorým sa Rosie Assoulin preslávila, každý z modelov je dekorovaný perličkovými aplikáciami, ktoré sa pri každom kroku veselo vlnia.

2  3 

Táto spolupráca je súčasťou dizajnérskeho projektu, v ktorom značka Sergio Rossi v rámci línie srAddiction spolupracuje s rôznymi dizajnérmi, ktorí do ich dizajnu prinášajú svoj vlastný pohľad. Zároveň však ide o úplne prvú vegánsku kolekciu, ktorú značka Sergio Rossi vyrobila. „Veľmi ma nadchlo to, že ide o vegánsku kolekciu z dielne značky. V kolekcii sme chceli zachovať aj prvok hravosti, ale aj sofistikovanosti, v čom nám pomohli perly,“ povedala newyorská dizajnérka.

4

Kolekcia je dostupná na stránkach značky Sergio Rossi, ale aj v butiku Sergio Rossi v New Yorku.

Foto: Sergio Rossi

1032

Súvisiace články