Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. október 2019

Vintage trendy, ktoré vládnu jeseni

Nielen nové, futuristické trendy vládnu módnej scéne. Na výslnie sa vracajú aj niektoré trendy zminulosti, ktoré nám spestrujú naše moderné šatníky svojim retro duchom.

Vintage trendy, ktoré vládnu jeseni

Nielen nové, futuristické trendy vládnu módnej scéne. Na výslnie sa vracajú aj niektoré trendy z minulosti, ktoré nám spestrujú naše moderné šatníky svojim retro duchom. Tieto vintage trendy si nás získali túto jeseň.

Saténové blúzky

Ženské, saténové blúzky by nemali chýbať v našich šatníkoch. O to viac to platí túto sezónu, pretože sú aktuálne veľmi trendy. Skombinujte ich s džínsami alebo s koženou sukňou pre kontrastný efekt.

@naninvintage

Široké nohavice

Nohavice ako vystrihnuté z 80.rokov sú naspäť a platí, že čím širšie, tým lepšie. Nosia sa s teniskami, s lodičkami aj čižmami. Predstavivosti sa medze nekladú. Skvele sa hodia ku oversized sakám aj dlhým kabátom.

1@filis_pina

Saká so širokými ramenami

Ďalší trend, ktorý veľmi jednoducho zladíte ku širokým nohaviciam, ale aj džínsom či midi sukniam. Pod neho hoďte už len zaujímavé tričko a nič viac nepotrebujete.

2@modedamour

Masívne zlaté šperky

Aj masívne zlaté šperky sa vrátili na scénu a nosia sa skutočne megalomansky. Nebude teda stačiť len jeden výrazný kúsok, ale pokojne choďte do niekoľkých naraz pretože v tomto prípade platí „viac je viac.“

7@naninvintage

Topy so širokými rukávmi

Tento typ topov je ešte pozostatkom leta, no nevyhýbame sa mu ani na jeseň. Farebné jesenné dni, jemné lúče a k tomu tieto romantické kúsky, to je návod na dokonalé dni.

4@maria_bernad

Baguette kabelky

Model Baguette od Fendi určite poznáte, no vedeli ste, že termín Baguette pomenúva typ malej kabelky s krátkym remienkom? Baguette sa volá pretože, keď ju prehodíte cez rameno, tak ju schováte pod pazuchu ako bagetu. A presne tieto kabelky sú späť.

5@lifeofboheme

Foto: Instagram

1628

Súvisiace články