Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. september 2019

Oslava ženkosti & spomienky na Mesiac medzi novinkami OMEGA

Ste hodinkový typ alebo preferujete minimum doplnkov? Nech už patríte na akúkoľvek stranu tábora, určite sa zhodneme na tom, že hodinky sú nadčasovým znakom elegancie, ktorý navyše dokáže spĺňať tie najvyššie štýlové kritériá.

Oslava ženkosti & spomienky na Mesiac medzi novinkami OMEGA

Ste hodinkový typ alebo preferujete minimum doplnkov? Nech už patríte na akúkoľvek stranu tábora, určite sa zhodneme na tom, že hodinky sú nadčasovým znakom elegancie, ktorý navyše dokáže spĺňať tie najvyššie štýlové kritériá. Presne to je aj prípad najnovších kúskov z dielne značky Omega.

Pánske hodinky Omega Seamaster Diver 300M

Podoby ženskosti

Žiarivý model Constellation Manhattan okamžite upúta svojim leskom žltého zlata a priezračných kryštálov, ale aj nádherným číselníkom vyrobeným zo skla sang-e setareh, ktoré pripomína hviezdnatú oblohu. Teraz však prichádzajú na rad aj ďalšie variácie tohto modelu, ktorých číselník je vyrobený z bieleho opálu dekorovanom drahokamami, ktoré majú dokopy jeden karát. Medzi nimi to sú diamanty, rubíny, zafíry a smaragdy, ktoré hodinky posúvajú na úroveň šperkov. Zmenou prešli aj náramky, ktoré sú takisto osadené 192 diamantmi. Jednoducho hodinky, ktoré si zaslúžia svoje miesto medzi šperkami.

Screenshot 2019 09 25 at 18.35.51Constellation Manhattan Screenshot 2019 09 25 at 18.35.38Constellation Manhattan

Úplne iným dizajnovým smerom sa uberajú modely De Ville Trésor, ktoré zosobňujú klasickú eleganciu a nadčasovú ženskosť. Kožené náramky v odtieňoch červenej a bordovej pôsobia v kombinácii so žltým a bielym zlatom harmonicky a exkluzívne. Použité však bolo unikátne 18-karátove Moonshine Gold, zlato inšpirované vesmírom, ktoré je o niečo svetlejšie ako klasické zlato. Vďaka tomu pôsobí v kombinácii s hlbokým bordovým aj krémovým číselníkom maximálne tajomne. Na bokoch puzdra je osadených 38 diamantov. Druhá verzia mení žlté zlato za svetlú oceľ a číselník zahaľuje do krémovej, na ktorej svietia krvavočervené rímske číslice. Nechýbajú však ani diamanty na stranách puzdra, ktoré sa opäť vracajú k ženskosti a elegancii. De Ville Trésor navyše zo zadnej strany zdobí nápis Her Time.

Screenshot 2019 09 25 at 18.35.09De Ville Trésor Screenshot 2019 09 25 at 18.35.20De Ville Trésor

V štýle gentlemana

Model Constellation Globemaster zaujal svojim monochromatickým dizajnom založeným na čiernej a oceľových odleskoch. Puzdro má priemer 41mm a dekorované je vrúbkovanou lunetou. Ručičky, číslice a hviezdy sú vyrobené zo 18- karátového bieleho zlata, za ktorými si pýta pozornosť svetoznámy medailón Constellation.

Screenshot 2019 09 25 at 18.18.07Constellation Globemaster

Speedamster Apollo 11 vznikol pri príležitosti osláv 50.výročia prvého pristátia ľudí na Mesiaci. Súčasťou tohto významného momentu boli aj hodinky OMEGA Speedmaster Professional, ktoré sa spolu s Neilom Armstrongom a Buzzom Aldrinom ocitli na Mesiaci. Na pamiatku tohto momentu vznikla limitovaná edícia Speedmaster Apollo 11, ktorá pozostáva zo 6969 kusov. Čo však ukrýva tento nadčasový dizajn so športovými prvkami? Oceľové puzdro, luneta z 18-karátového Moonshine zlata, čierny číselník na ktorom žiaria zlatisté ručičky, čísla a obraz Buzza Aldrina zliezajúceho z rebríku na Mesiac. Nádherné prepojenie významného historického momentu s dizajnom, čo myslíte?

Screenshot 2019 09 27 at 20.08.38Speedamster Apollo 11

Predstavenie týchto aj ďalších noviniek prebehlo v pražskom butiku Omega, kde sme sa mohli medzi prvými pokochať zaujímavými dizajnmi. Ich rôznorodosť vynikala vďaka prepracovaným detailom a krásnym siluetám, z ktorých si vyberie každý to svoje, páni aj dámy.

P9180011

Tieto a iné modely značky Omega nájdete v klenotníctve Dušák v Prahe.

Foto: redakcia, Omega

1311

Súvisiace články