Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. september 2019

Kolaborácia Saint Laurent x Google

V dnešnej dobe sme zaplavení tými najrôznejšími kolaboráciami, ktoré prepájajú nielen módny priemysel, ale aj ostatné odvetvia. Módna značka sa pokojne spojí sumelcom, no nerobí jej problém ani spolupráca sfast-foodovým reťazcom.

Kolaborácia Saint Laurent x Google

V dnešnej dobe sme zaplavení tými najrôznejšími kolaboráciami, ktoré prepájajú nielen módny priemysel, ale aj ostatné odvetvia. Módna značka sa pokojne spojí s umelcom, no nerobí jej problém ani spolupráca s fast-foodovým reťazcom. Teraz sa však na scéne objavila ďalšia zaujímavá kolaborácia prepájajúca svet technológii a módu.

Módny som Saint Laurent sa vrhol do vytvárania tých najrôznejších lifestylových kúskov, len nedávno predstavil napríklad karimatky na jógu, činky či reproduktory. Teraz pridáva ďalší unikát, ktorý vznikol v spolupráci s gigantom Google. Tieto dve značky sa spojili v rámci Jacquard Project, digitálnej iniciatívy, ktorá podporuje vytváranie inteligentných materiálov.

1

Zároveň nejde o prvú módnu kolaboráciu na konte Google, už v roku 2017 sa spojili s americkou značkou Levi’s, s ktorou vytvorili džínsovú bundu. Jej materiál umožňoval napríklad počúvanie hudby či telefonovanie. V čom je teda najnovší módno-technologický počin výnimočný?

2  3 

Google sa tentokrát spojil so Saint Laurent, aby spolu vytvorili inteligentný ruksak. Model Cit-E Backpack má na ľavom popruhu integrovanú technológiu, ktorá ho prepája s aplikáciou. Vďaka nej tak môžete na ruksak ovládať napríklad hudbu, robiť fotky a viac. Tento unikátny model je dostupný vo vlajkovej predajni Saint Laurent v Paríži.

1422

Súvisiace články