Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. september 2019

Ganni spúšťa udržateľný fashion rental

Požičaj, premysli, zredukuj. To je filozofia udržateľného programu požičiavania oblečenia adoplnkov, ktorý spustila populárna dánska značka Ganni.

Ganni spúšťa udržateľný fashion rental

Požičaj, premysli, zredukuj. To je filozofia udržateľného programu požičiavania oblečenia a doplnkov, ktorý spustila populárna dánska značka Ganni. Týmto krokom chce povzbudiť svojich zákazníkov, aby nakupovali menej často a tým výrazne zredukovali módny odpad, ktorý produkujú.

Ganni si získala obrovské publikum vďaka svojej popularite na sociálnych sieťach a relatívne priaznivým cenám. Patrí medzi mid-range luxury značky, ktoré si zakladajú na kvalite, no pritom sa snažia nastaviť ceny dostupne pre širšie publikum. Teraz však svoj model posúvajú o niečo ďalej a spúšťajú program s názvom Ganni Repeat.

Screenshot 2019 09 23 at 10.27.09

V tomto programe budú prenajímať oblečenie a doplnky. Na Instagrame sa značka vyjadrila, že sa týmto krokom „vydávajú na misiu cirkulárnosti a predĺženia životného cyklu oblečenia.“ Zároveň chcú svojich zákazníkov prinútiť, aby sa zamysleli nad svojim šatníkom a spôsobom zaobchádzania s oblečením.

Screenshot 2019 09 23 at 10.26.40

Na stránke značky si už aktuálne môžete prenajať rôzne oblečenie a doplnky, pričom si môžete vybrať aj dĺžku prenájmu, ktorá môže trvať od jedného do troch týždňov. Ak si ich užívateľ objedná opakovane, dostane tiež možnosť si konkrétny kúsok kúpiť. Oblečenie, ktoré vraciate naspäť navyše nemusíte ani čistiť, o to sa postará samotná značka.

1196

Súvisiace články