Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. september 2019

Kolekcia inšpirovaná Rachel Green

Od premiéry pilotného dielu seriálu Priatelia prešlo už 25 rokov. Postava Rachel Green sa odvtedy stála módnou ikonou, ktorou sa inšpirujeme aj dnes, najmä kvôli prevládajúcej popularite trendov z 90.rokov.

Kolekcia inšpirovaná Rachel Green

Od premiéry pilotného dielu seriálu Priatelia prešlo už 25 rokov. Postava Rachel Green sa odvtedy stála módnou ikonou, ktorou sa inšpirujeme aj dnes, najmä kvôli prevládajúcej popularite trendov z 90.rokov. Teraz už navyše nebudete musieť hľadať kúsky, ktoré pripomínajú Rachelin štýl, značka Ralph Lauren totiž vytvorila kolekciu práve touto postavou.

Ralph Lauren sa spojila s produkčnou spoločnosťou Warner Bros, aby tak mohla pripraviť kolekciu s názvom Wear To Work pozostávajúcu z klasických kúskov vhodných do práce. Ak si spomínate, Rachel pracovala najskôr v nákupnom centre Bloomingdales a neskôr práve v Ralph Lauren.

4

Táto kolekcia je plná nadčasových kúskov, ktoré majú v sebe náznak štýlu 90.rokov a začiatku milénia. Nájdete v nej svetre, prúžkované kostýmy, midi a mini sukne, kožené sukne aj leopardiu potlač. Keďže táto kolekcia je súčasťou línie Polo Ralph Lauren, je aj cenovo dostupná, pričom ceny začínajú na 150 eur. Kolekcia bude navyše vystavená práve v Bloomingdales, kde bude pripravená celá kulisa inšpirovaná kaviarňou, kde priatelia trávili svoj voľný čas. Celá kolekcia je však dostupná na stránkach Ralph Lauren.

2

Foto: Getty, archív značky

1758

Súvisiace články