Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. september 2019

Pocta Karlovi: The White Shirt Project

Len pár mesiacov po tom ako módny svet prišiel olegendárneho dizajnéra Karla Lagerfelda, oznámil jeho tím nový projekt, ktorý mu vzdá poctu. Teraz sa nám naskytol prvý pohľad do osobnej línie, na ktorej sa podieľali blízke osoby zKarlovho života vrátane Cary Delevingne či Kate Moss.

Pocta Karlovi: The White Shirt Project

Len pár mesiacov po tom ako módny svet prišiel o legendárneho dizajnéra Karla Lagerfelda, oznámil jeho tím nový projekt, ktorý mu vzdá poctu. Teraz sa nám naskytol prvý pohľad do osobnej línie, na ktorej sa podieľali blízke osoby z Karlovho života vrátane Cary Delevingne či Kate Moss.

Dizajn podľa Kate Moss

Tribute to Karl: The White Shirt Project spojil 7 osobností, ktoré pretvorili klasickú bielu košeľu, ktorá bola jedným z charakteristických kúskov v Karlovom šatníku. Každý z týchto siedmych modelov vyjde v limitovanom množstve 77 kusov a predávať sa bude za 777 eur, avšak suma získaná z predaja poputuje na charitatívne účely, konkréte na podporu lekárskych výskumov parížskej Decartes University. Sedmička bola pritom vybratá zámerne, vzhľadom na to, že išlo o Karlove šťastné číslo.

1Cara Delvingne

2Carine Roitfeld

3Diane Kruger

„Karl vždy hovoril, že všetkým čo robíte musíte prekvapiť ľudí, týmto projektom by bol nadšený“ povedala Carine Roitfeld, advisorka značky Karl Lagerfeld a kurátorka tohto projektu. Limitovaná kolekcia, ktorú vytvorili Carine Roitfeld, Takashi Murakami, Sebastien Jondeau, Tommy Hilfiger, Diane Kruger, Cara Delevingne a Kate Moss sa dostane do predaja už 26.septembra na stránkach karl.com.

7Takashi Murakami

4Sebastien Jondeau  6Tommy Hilfiger 

Foto: archív značky

1447

Súvisiace články