Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. september 2019

Bvlgari a Alexander Wang vytvorili spoločnú líniu kabeliek

Talianska značka Bvlgari oslovila na spoluprácu amerického dizajnéra Alexandra Wang, sktorým pripravila kolekciu kabeliek Serpenti Forever ainých modelov. Línia kombinuje dedičstvo značky ainovatívny, mestský štýl Alexandra Wang.

Bvlgari a Alexander Wang vytvorili spoločnú líniu kabeliek

Talianska značka Bvlgari oslovila na spoluprácu amerického dizajnéra Alexandra Wang, s ktorým pripravila kolekciu kabeliek Serpenti Forever a iných modelov. Línia kombinuje dedičstvo značky a inovatívny, mestský štýl Alexandra Wang.

Alexander Wang je ďalším dizajnérom, ktorý sa zapojil do projektu značky Bvlgari s názvom Serpenti Through the Eyes of. V minulosti kabelky pretvorili napríklad Nicholas Kirkwood.

Serpenti Through the Eyes of Alexander Wang je línia pozostávajúca z ikonických kabeliek Bvlgari, ktoré podľa seba pretvoril americký dizajnér. Každý model kabelky má v sebe charakteristickú hadiu hlavu, ktorá je poznávacím znamením značky Bvlgari, no pritom nesie aj výrazné znaky Wangovej tvorby.

3  4 

Kolekcia pozostáva zo 6 modelov kabeliek, pričom každá z nich poskytuje široké možnosti látok, farieb a veľkostí. Medzi nimi sú materiály ako pytón, hladučká čierna či tyrkysová koža a siluety tvorí napríklad ľadvinka, cross-body kabelka či taška cez rameno. „Keď ma Bvlgari oslovili na spoluprácu, vedel som, že chcem v kolekcii využiť každodenné, často prehliadané prvky, ktoré sú súčasťou luxusnej módy,“ povedal dizajnér. Inšpiroval sa tak napríklad krabičkami na šperky, ochrannými taškami, do ktorých sa balia kožené kúsky. Dizajnér tiež z archívov značky vytiahol pôvodnú podobu hadej hlavy, ktorá sa používala do 60.rokov.

5 6

Serpenti Through the Eyes of Alexander Wang sa dostane do predaja už počas newyorského týždňa módy a dostupná bude vo vybraných butikoch Bvlgari a na stránkach značky.

Foto: archív značky

1625

Súvisiace články