Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. august 2019

Coach a Tabitha Simmons pripravili kvetinovú kolaboráciu

Tabitha Simmons je vmódnom svete obľúbená kvôli svojim kreatívnym dizajnom topánok, pričom značka Coach si úspešne buduje svoj status modernej, luxusno-dostupnej značky kabeliek aj vďaka kolaborácii so Selenou Gomez. Svojim najnovším kolaboračným projektom to takisto potvrdila.

Coach a Tabitha Simmons pripravili kvetinovú kolaboráciu

Tabitha Simmons je v módnom svete obľúbená kvôli svojim kreatívnym dizajnom topánok, pričom značka Coach si úspešne buduje svoj status modernej, luxusno-dostupnej značky kabeliek aj vďaka kolaborácii so Selenou Gomez. Svojim najnovším kolaboračným projektom to takisto potvrdila.

Kolekcia pozostáva z kabeliek aj topánok, pričom ide o Tabithin úplne prvý model kabelky, ktorý navrhla. Spoločný projekt je ženský a jemný, presne tak, ako dizajnérkina estetika. Nechýbajú jej najobľúbenejšie modly baleríniek Hermione so špicatou špičkou, ale aj čižmy z dielne Coach, pričom oboje bol ozdobené bohatým kvetinovým motívom. Kolekciu však dotvárajú aj úplne nové modely topánok, ktoré vznikli touto spoluprácou, medzi nimi sandále so šnurovaním a lodičky inšpirované modelom Freya Tabithy Simmons. „Tabithin vkus je veľmi rafinovaný a elegantný, zatiaľ čo Coach je viac uzemnený, tieto dve estetiky sme prepojili dokopy,“ povedal kreatívny riaditeľ značky Coach, Stuart Vevers.

1  2  5 

4

6  7 

Kabelka je zase inšpirovaná 60.rokmi a modelmi, ktoré sa objavili v archívoch Coach. „Bolo to prvýkrát, čo som navrhovala kabelku a bolo to veľmi výnimočné pretože v archívoch bolo vidieť kus histórie,“ povedala Tabitha Simmons.

9  10 

Ceny modelov v kolekcii začínajú na priaznivých 165 dolároch a do predaja sa línia dostane už 2.sugusta. Dostupná bude v butikoch Coach aj online na stránkach značky.

Foto: archív značky

991

Súvisiace články