Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. august 2019

Najpopulárnejšie topánky tohto leta

Pod akým vplyvom sa ocitla toto leto naša obuv? Dominujú retro ašportové prvky, no svoje miesto si medzi nimi našla aj klasika aelegancie.

Najpopulárnejšie topánky tohto leta

Pod akým vplyvom sa ocitla toto leto naša obuv? Dominujú retro a športové prvky, no svoje miesto si medzi nimi našla aj klasika a elegancie. Tieto topánky sa stali hitmi sezóny. Podľahli ste im aj vy?

Flip-flopy na podpätku

Tento kúsok zrejme nepredpovedal nikto, no aj tak si našiel cestu do sŕdc módnych influenceriek. Nosia sa najmä na kitten podpätkoch, pričom najobľúbenejší je práve tento model od Simon Miller, ktorý má na sebe aj Alyssa.

@alyssainthecity

simon millerSimon Miller

Kožená klasika

Po všetkých extravagantných, športových a “škaredých” trendoch sa vrátila na výslnie aj nadčasová klasika v podobe týchto sandálov do Saint Laurent. Má ich nielen Gala, ale napríklad aj Rosie Huntington-Whiteley a mnohé ďalšie osobnosti.

2@galagonzales

saint laurentSaint Laurent

Transparentné

Transaprentné šľapky Chanel vzbudili skutočný rozruch, zrazu ich túžila mať v šatníku každá It girl a tak sa aj stalo. Od Chiary Ferragni cez Emili Sindlev až po Marie von Behrens ich má skutočne každá chic žena.

3@mvb

chanelChanel

Remienkové

Jeden z najväčších hitov sezóny sú remienkové sandále, ktoré nás zobrali naspäť do 90.rokov. S najobľúbenejším modelom prišla značka Staud, no na trhu sú rôznorodé varianty.

4@hollyhpan

staudStaud

Hranatá špička

Ďalšia spomienka na módy 90.rokov je v podobe hranatej špičky. Nahradila špicaté aj tie oblé a titul najobľúbenejší model si získal tento pár od Bottega Venetta.

5@handinfire

bottega venettaBottega Venetta

Športové

Aby sme predsa len nezabudli na to, že šport vládne móde, stále sa držia na popredných priečkach v obľúbenosti aj športové kúsky. V tomto prípade vyhráva model od značky Prada.

6@monikh

pradaPrada

S uväzovaním okolo členku

Elegancia s jemným nádychom retro štýlu, to sú sexi sandále na vyššom podpätku s uväzovaním okolo členku. Aj pri tomto modeli si odnáša prvenstvo značka Saint Laurent.

7@giorgiatordini

saint laurent2Saint Laurent

Foto: Instagram, archív firiem

1077

Súvisiace články