Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. august 2019

Všetci nosia topánky s hranatou špičkou

Vyzerá to tak, že topánky s hranatou špičkou sa pomaly stávajú najväčším hitom sezóny. Sandále, šľapky a dokonca aj lodičky vymenili svoje elegantné, špicaté tvary, za tento kontroverzný, čo sa však zapáčilo obrovskému počtu trendsetterov.

Všetci nosia topánky s hranatou špičkou

Vyzerá to tak, že topánky s hranatou špičkou sa pomaly stávajú najväčším hitom sezóny. Sandále, šľapky a dokonca aj lodičky vymenili svoje elegantné, špicaté tvary, za tento kontroverzný, čo sa však zapáčilo obrovskému počtu trendsetterov. Máte ich aj vy?

@brittanyxavier

Po vzore ostatných trendov z 90.rokov, sa na módnu scénu infiltrovala aj táto silueta topánok. Mnohí na ňu na dlhšiu dobu zabudli, avšak teraz je naspäť a mnohí predpokladajú, že nás neopustí aj na jeseň a v zime. Zatiaľ si však vystačíme s letnou obuvou.

Foto: Instagram

Hranaté špičky idú totiž ruka v ruke s trendy tenkými remienkami, ale aj hrubými podpätkami. Spomínajú na momentálne populárne nineties, z ktorých čerpáme inšpiráciu. Dokonale tak dopĺňajú kvetované šaty, ale aj džínsy či hodvábne sukne. Nosia sa v rôznych dizajnoch a farbách, od neónových až po zvieracie vzory.

Podľahli ste aj vy tomuto trendu?

Naše tipy:

Foto: ATP Atelier, Bottega Venetta, By Far, Malone Souliers x Roksanda, Cos, Mango, Topshop, Topshop, Topshop, Zara, Zara

2258

Súvisiace články