Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. august 2019

Záruka úspechu: Spoľahnite sa na to, čo funguje už roky

Nie nadarmo sa hovorí, že klasika je vždy zásah do čierneho. Návrat k pôvodným hodnotám atradíciám opäť ožíva, na čo reaguje aj módny priemysel.

Záruka úspechu: Spoľahnite sa na to, čo funguje už roky

Nie nadarmo sa hovorí, že klasika je vždy zásah do čierneho. Návrat k pôvodným hodnotám a tradíciám opäť ožíva, na čo reaguje aj módny priemysel.

Kvalita spracovania a minimalistický nadčasový dizajn. To je záruka úspechu v akejkoľvek oblasti dizajnu. Špeciálne v móde však platí, že ak chcete trafiť do čierneho, spoľahnite sa na to, čo funguje už roky a držte sa toho. Tak ako značka hodiniek Rado známa svojou bohatou históriou a vizionárskym duchom, ktorá svoju legendu z roku 1957 Golden Horse oživila v novej kolekcii. Práve takéto nadčasové hodinky v minimalistickom dizajne sa čoraz častejšie stávajú módnym doplnkom známych fashionistiek. Dôkazom je aj modelka Kristína Činčurová, ktorá hodinky považuje za jeden z najvýraznejších doplnkov. Opýtali sme sa jej, podľa akého kľúča si ich vyberá a aký typ hodiniek preferuje.

IMG 3697Ako pristupujete k voľbe módnych doplnkov?

Obľubujem jednoduchšie outfity, ktoré doladím výraznejšími topánkami a kabelkami. Pri šperkoch inklinujem skôr k zlatu. Medzi moje top kúsky patria kruhové náušnice a môj talizman – prívesok z Notre Dame. Myslím si, že najmä na doplnkoch sa kvalita odráža najviac a preto preferujem značky, ktoré si na nej dajú záležať. 

Módne doplnky podliehajú móde rovnako ako oblečenie. Oplatí sa do nich investovať? 
Záleží na kvalite. Najmä šperky a hodinky vnímam ako najlepšiu investíciu. “Nevynosia” sa a aj po rokoch vyzerajú úžasne. Preto som si vybrala hodinky Rado, ktoré sú nadčasové a dokonale ladia ku každému outfitu.

Kedysi sa hodinky nosili výlučne z praktického hľadiska, dnes ich nosíme prevažne ako doplnok a čas sledujeme na mobile. Máte to tak aj vy?

Patrím medzi ľudí, ktorí majú radi hodinky aj z praktického hľadiska. Preto je pre mňa dôležité vybrať si tie správne, na ktoré sa môžem spoľahnúť.

Aký typ hodiniek preferujete a čo sa vám z najnovších trendov najviac páči?

Preferujem minimalistické hodinky, ktoré sa hodia na každý deň. Páči sa mi ale aj pánsky štýl. Myslím si, že na moju ruku sa väčšie hodinky hodia.

2 

Legenda ožíva

V roku 1957 bola uvedená vôbec prvá kolekcia hodiniek pod značkou Rado, ktorej súčasťou bol model Golden Horse. Práve nová verzia tohto priekopníckeho modelu sa stala ďalším prvkom rozrastajúce sa kolekcie Tradition. Úplne nový model Golden Horse má len jediný cieľ - byť verný originálu. To znamená, že na hodinkách nie sú žiadne zbytočné dekorácie, len prvky, ktoré sú nutné z funkčného hľadiska. Dokonca aj nápis Golden Horse na číselníku má rovnaký font ako ten z roku 1957. Pri pohľade na zadnú stranu puzdra sa vám len tak ľahko nepodarí zistiť, pôvodnú a súčasnú verziu. Samozrejme, ako je u značky Rado známe, vždy jedným očkom pokukuje po budúcnosti a tak tu nájdete hneď niekoľko moderných vylepšení. Zafírové sklíčko nahradilo akrylové sklíčko originálneho modelu a kvalitný švajčiarsky automatický strojček ETA automatic C07 ponúka rezervu chodu v dĺžke okolo 80 hodín. Všetky prvky majú poukázať na to, že Rado zostáva v spojení so svojou vynikajúcou minulosťou a bohatým dizajnovým odkazom, ktorý nemožno ignorovať.

Hodinky RADO dostanete v KLENOTNICTVÍ DUŠÁK – Praha

1

911

Súvisiace články