Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. júl 2019

Pool & Beach Party Outfity

Na koľkých plážových či bazénových party ste už toto leto boli? Chystáte sa na nejaké alebo rovno organizuje tie svoje?

Pool & Beach Party Outfity

Na koľkých plážových či bazénových party ste už toto leto boli? Chystáte sa na nejaké alebo rovno organizuje tie svoje? Ak je vaša odpoveď áno, máme pre vás inšpiráciu na štýlové outfity.

Boho bohyňa

Háčkovaná sukňa si získala prehliadkové móla, no ako sa s odstupom času ukázalo, jej využitie je ideálne najmä v rámci plážovej či bazénovej tematiky. Doplňte ju preto voľnou košeľou uviazanou okolo drieku, na krk zaveste navrstvené retiazky a boho outfit je na svete.

@collagevintage

Košeľa v hlavnej úlohe

V situáciách, kedy sa vám veľmi nechce vymýšľať trendy outfity vás zachráni košeľa alebo košeľové šaty. Stačí ich na seba hodiť a vo vlasoch vytvoriť slané vlny. Ak sa plánujete aj okúpať, tak samozrejme nezabudnite na plavky, a ochranu pred slnkom môžete zvoliť aj v podobe šatky uviazanej na pirátsky spôsob. 

2@notyourstandard

Classy Lady

So sakom sa dá vymyslieť množstvo chic outfitov. Skombinujte oversized sako napríklad s retro bikinami, nezabudnite na prútenú kabelku a o elegantný outfit máte postarané. Vyberte si však nohavičky s vyšším pásom, vďaka ktorými budete pôsobiť sofistikovanejšie. Nahradiť bikini však môžete aj zaujíamvým jednodielnym modelom.

3@sincerelyjules

Sarong time

Neexistuje nič jednoduchšie a zároveň viac trendy ako sarong. Oceníte ho na bazénovej či plážovej párty počas dňa, kedy chcete chytať bronz, no pritom sa vám nechce stále odhaľovať. Môžete ho uviazať na rôzne spôsoby a pohrať sa tak s dĺžkou a štýlom.

4@thehautepursuit

Hlavne pohodlne

Niekedy má pohodlie prioritu pred všetkým. To však neznamená, že pohodlie nemôže byť štýlové. Ak sa chystáte na párty, ktorá bude aktívna, stavte na zaujímavé letné nohavice či šortky, napríklad saténové alebo háčkované. Bude sa vám v nich dobre tancovať, ale aj hrať raketbal či podobné letné športy.

5@weworewhat

Pattern clash

Emili má vlastný pohľad na módu, ktorý môže byť pre mnohých tŕňom v oku. Ak však aj vy máte radi miešanie potlačí a prekvapivé kombinovanie, skúste to ako ona. Vzorovanú košeľu s krátkym rukávom doplňte cyklistickými šortkami s ďalšou potlačou a hlavne v inej farbe. Nezabudnite na rybársky klobúk.

6@emilisindlev

Foto: Instagram

1220

Súvisiace články