Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 26. júl 2019

Must-have klobúky sezóny

Chránite svoju tvár, vlasy a hlavu pred letnými horúčavami? Ak áno, máme pre vás tipy na tie najštýlovejšie klobúky sezóny.

Must-have klobúky sezóny

Chránite svoju tvár, vlasy a hlavu pred letnými horúčavami? Ak áno, máme pre vás tipy na tie najštýlovejšie klobúky sezóny. Ak nie, určte vás našim výberom presvedčíme o tom, že by ste ich mali začať nosiť.

Oversized

Spočiatku to vyzeralo tak, že oversized slamené klobúky budú určené len do módnych editoriálov, no tento kúsok si získal verejnosť. Teraz sa v ňom môžete vybrať pokojne aj na pláž a k bazénu.

@leoniehanne

Zvieracie

Túžba po zvieracích vzoroch vôbec neutícha. Rozširujú sa ešte ďalej, napríklad na plavky aj doplnky. Klobúky nie sú preto výnimkou.

2@blancamiro

Kovbojské

Ako sa nosia kovbojské trendy v lete? Nemusíte si hneď obuť kovbojské čižmy, vystačíte si s klobúkom v letnej podobe. Napríklad v slamenom kovbojskom.

3@emilisindlev

Klasické

Klobúk ktorý nikdy nevyjde z módy. Nadčasová silueta a neutrálne farby sa hodia ku všetkému, sú chic a nemusíte ich nosiť len na dovolenke.

4@sincerelyjules

Ázijské

Klobúky a lá zberači ryže či čaju. Sú inšpirované ázijskou históriou a v kombinácii s moderným dizajnom predstavujú nové poňatie tejto pokrývky hlavy.

5@handinfire

Háčkované

Hippie trendy zo 70.rokov sa vrátili nielen v podobe batikovaných vzorov, ale aj háčkovaných kúskov. Na hlavu preto pokojne hoďte aj háčkovaný klobúk.

6@mariabernad

Foto: Instagram

1222

Súvisiace články