Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. júl 2019

Čo nosiť s džínsami v lete?

Kto nosí džínsy aj v lete? Aj keď je pravdou, že džínsovina nie je úplne najideálnejším letným materiálom, mnohé z nás sa jej nevzdávajú ani v horúcom počasí.

Čo nosiť s džínsami v lete?

Kto nosí džínsy aj v lete? Aj keď je pravdou, že džínsovina nie je úplne najideálnejším letným materiálom, mnohé z nás sa jej nevzdávajú ani v horúcom počasí. Ako ich však nosiť tak, aby z nich bolo cítiť leto?

Bodky

Retro bodky a džínsovina sú klasickou kombináciou, ktorá nás neprestáva baviť ani toto leto. Bodkovaný top a džínsová sukňa sú jednoduchým, no efektným riešením.

@collagevintage

Bandeau Top

Ak sa nebojíte ísť do extrémov, pokojne hoďte ku svojim obľúbeným džínsom bandeau top. Stavte na zaujímavé, výrazné farby, ktoré podčiarknu hravosť outfitu.

2@brittanyxavier

Košeľa s krátkym rukávom

Bowlingové košele, alebo jednoducho košele s krátkym rukávom sú veľkým letným hitom. S džínsami však pôsobia ako zohratá dvojica.

3@galagonzalez

Crop top

Odhaľte trochu kože pomocou crop topu. Chladivé odtiene modrej a vykúkajúca opálená pokožka okamžite navodia letnú atmosféru.

4@sincerelyjules

Kvetinový top

Letná romantika ako vyšitá. Kvety sa k džínsovine vemi hodia a nemusíte ich kombinovať iba s nohavicami či sukňami, ale aj s džínsovými bundami.

5@weworewhat

Saténový top

Ideálny kúsok, keď chcete pôsobiť uvoľnene a uhladene zároveň. Kontrastné materiály urobia prácu bez vás a výsledok bude vždy efektný.

6@xeniaadonts

Priehľadnú blúzku

Jemná blúzka, ktorá čo-to odhalí a čo-to nechá zahalené tajomstvom. V lete sa v nej neroztopíte a dokonale sa kombinuje s džínsami.

7@camilacoelho

Foto: Instagram

1336

Súvisiace články