Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. jún 2019

Dior predstavuje kolaboráciu s Rimowa

Vrámci prehliadky pánskej kolekcie Dior bola predstavená zaujímavá kolaborácia. Kreatívny riaditeľ línie, Kim Jones oslovil značku Rimowa na spoluprácu, zktorej vznikla zaujímavá kolekcia.

Dior predstavuje kolaboráciu s Rimowa

V rámci prehliadky pánskej kolekcie Dior bola predstavená zaujímavá kolaborácia. Kreatívny riaditeľ línie, Kim Jones oslovil značku Rimowa na spoluprácu, z ktorej vznikla zaujímavá kolekcia.

Táto spolupráca pozostáva z ruksakov, cross-body kabeliek aj kufrov. Ich základom je typická hliníková silueta, ktorá je poznávacím znamením značky Rimowa. Každý model je následne dekorovaný logom Dior aj Rimowa.

1  2  3 

“Pretože veľa cestujem, mám rád funkčné kúsky, s ktorými sa jednoducho manipuluje. Týka sa to kufra, ktorý putuje do podpalubia aj do kabíny. Chceli sme vytvoriť dizajny, ktoré sa dajú využiť rôznorodo, preto je v kolaborácii aj kabelka do ruky, ktorá sa dá napríklad použiť aj ako puzdro na okuliare, alebo ako príručná kabelka, do ktorej uložíte pas či telefón,“ vysvetľuje Kim Jones. Úlohou pri tejto kolekcii však bolo vytvoriť kúsky, ktoré sa dajú použiť aj mimo cestovania. Slovo pri dizajnovaní mala samozrejme aj Rimowa, ktorá do nej vliala roky spätnej väzby od svojich zákazníkov. „Naši zákazníci nám často hovorili, že značku majú radi, ale spája sa im s najhoršou časťou cestovania, ktorou je letisko. Chceli niečo, čo by mohlo byť súčasťou ich ciest aj mimo prepravy,“ povedal CEO Rimowa, Alexandre Arnault.

4 Screenshot 2019 06 25 at 09.17.33 6

Foto: archív značiek

1556

Súvisiace články