Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. jún 2019

Letný kapsulový eko šatník

Príchod leta vnás zakaždým vzbudí nákupné chúťky. Veď kto by dokázal odolať tým trendy praire šatám aleopardej sukni?

Letný kapsulový eko šatník

Príchod leta v nás zakaždým vzbudí nákupné chúťky. Veď kto by dokázal odolať tým trendy praire šatám a leopardej sukni? Pokiaľ aj vy potrebujete doplniť zásoby, vyberte si ekologickejšiu, udržateľnú alternatívu, ktorá nepodľahne meniacim sa trendom a vytvorí dokonalý základ kapsulového šatníka.

Spodná bielizeň

V lete je ešte dôležitejšie ako kedykoľvek cez rok dopriať nášmu telu čo najlepšie materiály. Vzhľadom na to, že sa v tomto období viac potíme, mali by byť vzdušné a ideálne prírodné. Spodná bielizeň je to, kde by sme mali všetci začať. Ide totiž o najintímnejšie kusy odevu.

creemeCréeme creeme2Créeme

 

Šortky

Šortky, ktoré sa hodia ku všetkému a dajú sa využiť na rôzne príležitosti by mala mať každá z nás. Neutrálne farby sú nadčasové, pôsobia elegantne, no dá sa s nimi aj experimentovať.

mangoMango Committed

Šaty

Značka Aday vytvorila dokonalé letné šaty. Na prvý pohľad vyzerajú síce klasicky, no dajú sa nosiť na 3 spôsoby. Ak vás teda omrzí jeden, môžete presedlať na druhý, potom na tretí. O dôvod menej kupovať nový model.

adayAday

 

Tielko

Jednoduché hodvábne tielko je takisto univerzálnou záležitosťou. Vyberte si ho v niektorej zo základných farieb, s ktorou sa budete môcť vyhrať v rôznych outfitoch, či už do práce alebo na víno v meste.

everlaneEverlane

 

Plavky

Nutkanie kúpiť si nové plavky, ktoré so sebou prinášajú prvé letné lúče, je kritické. Ak však naozaj musíte, stavte na nadčasový model z ekologických materiálov, ktorý vás neomrzí budúcu sezónu a budete sa v ňom cítiť dobre.

mara hoffmanMara Hoffman

Ľanová blúzka

Ľan je našim najobľúbenejším letným materiálom, pretože vyvára dokonalú klímu. Blúzka alebo top z tohto materiálu sa dá kombinovať s džínsami, sukňami aj so spomínanými šortkami a vždy vyzerá chic.

yirehYireh

Sandále

Vo vašom botníku by ste mali nájsť miesto pre sandále, ktoré budete s radosťou nosiť 5 dní v týždni a to aj niekoľko sezón. To znamená, že by mali byť klasické a nadčasové.

matt and natMatt & Nat

Midi sukňa

Túto sezónu sa síce nosí slip skirt, no bude tu aj o rok či o päť? To nikto povedať nevie, no jednou overenou klasikou je kvetinová sukňa, s ktorou dokážete divy.

ezgif.com webp to jpgNobody’s Child

Slnečné okuliare

Chrániť svoj zrak, byť štýlový a ešte aj ekologický znie ako poriadna výzva. Avšak našťastie existuje niekoľko značiek, ktoré vám tento sen splnia. S okuliarmi v klasickej siluete to máte vyhraté.

proof eyewearProof Eyewear

Kabelka

Pletené kabelky alebo košíky si podmanili celý svet. Ešte predtým ako sa však dostali medzi masy, neodmysliteľne patrili k francúzskemu štýlu. Ak si leto bez pletenej kabelky neviete predstaviť ani vy, vyskúšajte to s touto eko značkou.

cesta collectiveCesta Collective
Foto: archív značiek

1441

Súvisiace články