Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. jún 2019

Ako nosiť biele tričko?

Klasické biele tričko je veľmi podceňovaným kúskom aj napriek tomu, že ho trendy nikdy nedokázali vytlačiť zo scény. V našich šatníkoch jednoducho prežíva celé roky, kým ho nenahradí novší model.

Ako nosiť biele tričko?

Klasické biele tričko je veľmi podceňovaným kúskom aj napriek tomu, že ho trendy nikdy nedokázali vytlačiť zo scény. V našich šatníkoch jednoducho prežíva celé roky, kým ho nenahradí novší model. Avšak podstata ostáva rovnaká, obyčajné biele tričko je základom šatníka.

Kúsok, ktorý nikdy nevychádza z módy a dajú sa ním robiť zázraky na počkanie. Zachráni v prípade, keď potrebujete vytvoriť jednoduchý outfit, ale aj keď vrstvíte alebo mixujete potlače. Napriek tomu nie je vôbec ľahké nájsť ten dokonalý kúsok. Musí jednoducho sadnúť. Strihovo a farebne dokonalé tričko je však tajnou zbraňou trendsetteriek po celom svete aj v dnešnej dobe, kedy sa na nás valia tie najrôznejšie farby a vzory.

Foto: Instagram

Dá sa nosiť so všetkým a všade. V lete je ideálnou voľbou ku minisukni aj ku hodvábnej midi, ale krásne doplní aj slip dress. Hodí sa ku nohavicovému aj sukňovému kostýmu, ale aj ku klasickým džínsom. S cyklistickými šortkami zase tvorí moderný street-wearový pár. Nosí sa však aj v modernej podobe, ktorá obyčajné tričko premení na efektný crop top, prípadne ho ozdobí sloganmi či logami. Všetko však ostáva v minimalistickom duchu. 

Naše tipy:

Fendi, Mango, Mango, Miu Miu, Topshop Topshop, ZARA, ZARA

1626

Súvisiace články