Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. jún 2019

Must-have sandále roka

Patríte aj vy ktým znás, ktoré by najradšej chodili vlete bosé? Hoci sa to vmeste nedá, sniektorými sandálmi dosiahnete podobnú dávku voľnosti auvoľnenosti, azároveň aj poriadny kus štýlu.

Must-have sandále roka

Patríte aj vy k tým z nás, ktoré by najradšej chodili v lete bosé? Hoci sa to v meste nedá, s niektorými sandálmi dosiahnete podobnú dávku voľnosti a uvoľnenosti, a zároveň aj poriadny kus štýlu. Vybrali sme 5 typov sandálov, ktoré nechýbajú v šatníku ani nám.

Flip flopy

Ideálna voľba na instatnú dovolenkovú náladu. Klasické flip flopy sa však nenosia iba na pláž a k bazénu, ale po novom aj do práce a vlastne kdekoľvek máte chuť. Doplňte ich šatami, kostýmovými šortkami alebo aj širokými nohavicami.

@pernilleteisbaek 

Náš tip:

cult gaia

Cult Gaia

S logom

Logá na topánkach sú ideálnym detailom, ktorý jednak zapadne do minimalistických outfitov, ale aj do hippie estetiky, ktorá je vyskladaná z eklektických kúskov.

3@collagevintage

Náš tip:

balenciaga

Balenciaga

 

90’s vibe

Zrejme najvýraznejším topánkovým trendom na tohtoročné leto sú sandále inšpirované 90. rokmi. Vynikajú buď tenučkými remienkami alebo hranatou špičkou, prípadne ich kombináciou.

4@weworewhat

Náš tip:

topshop2

Topshop

Kožené

Eleganciu na minimalistický spôsob tento rok zastupujú sandále alebo šľapky v klasickom koženom dizajne. Remienok v prírodnej hnedej farbe pôsobí chic.

5@leiasfez

Náš tip:

zara

ZARA



Mules

Ideálny model v prípade, že ste ešte nestihli zájsť na pedikúru, ale aj vtedy, ak trávite celé dni v klimatizovanej kancelárii. Nosí sa však všade, od plážových promenád až po pool parties.

6@sincerelyjules
Náš tip:

topshop

Topshop

Foto: Instagram, archív firiem

1504

Súvisiace články