Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. jún 2019

O jednom netypickom pondelku

Nikto do poslednej chvíle poriadne nevedel očo pôjde, no napriek tomu otom všetci hovorili. Malo to byť onás, ovás, oSlovensku.

O jednom netypickom pondelku

Nikto do poslednej chvíle poriadne nevedel o čo pôjde, no napriek tomu o tom všetci hovorili. Malo to byť o nás, o vás, o Slovensku. Jeden večer to však celé prezradil. Prišiel k nám popredný európsky e-shop ABOUT YOU.

Po úspešnom fungovaní v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarku, Belgicku, Poľsku a nedávnom spustení v Česku, dorazil e-shop aj na Slovensko. Jeho spustenie sprevádzala megalomanská marketingová kampaň, ktorá sa postarala o to, aby o ňom vedel skutočne každý. Všetky tajnosti, ktoré ju však sprevádzali boli ukončené veľkolepou párty, na ktorej sa objavilo viac ako 300 influencerov, celebrít a novinárov. Zvedaví sme boli aj my a spoločne s osobnosťami ako Dominika Cibulková, Majk Spirit, Emma Drobná či Michaela Kociánová, sme si launch event užili. Cieľ bol splnený, o ABOUT YOU hovoria jednoducho všetci.

Aká bola launch párty?

Uvádzacia párty sa uskutočnila v priestoroch Refinery Gallery. Pri vstupe nechýbal červený koberec, po ktorom sa prešli všetky prítomné osobnosti slovenského šoubiznisu. Výnimočné drinky, zaujímavý finger-food a old-school hracie automaty vytvorili unikátnu atmosféru za doprovodu modernej hudby. V strede haly sa nachádzal navyše retro kolotoč, na ktorom sa všetci prítomní mohli vrátiť do detských čias. Ak vás omrzel Pac-man alebo Q*bert, vrhnúť ste sa mohli aj na „kútik“ s rôznymi rekvizitami na fotenie. Aby bol zážitok dostatočne sladký, nechýbala ani čerstvá cukrová vata.

YASK Preselection copyright credit adam costey studio 006

YASK Preselection copyright credit adam costey studio 007 YASK Preselection copyright credit adam costey studio 010

YASK Preselection copyright credit adam costey studio 011

YASK Preselection copyright credit adam costey studio 014 YASK Preselection copyright credit adam costey studio 094

YASK Preselection copyright credit adam costey studio 100

Čo je ABOUT YOU?

Európska platforma, ktorá svojim zákazníkom ponúka nekonečné módne možnosti a kopec inšpirácie. Na jednom mieste spája viac ako 600 značiek a na Slovensko navyše prináša aj také, ktoré sme tu doteraz nemali. Tešiť sa môžete na obľúbené klasiky ako Calvin Klein, Hugo Boss či The Kooples (už keď sme pri tejto značke, v ponuke majú aj kabelky, ktoré navrhli v exkluzívnej kolaborácii Irina Shayk či Stella Maxwell). Za nás však vyhráva výber ekologických značiek Armed Angels či Patagonia. V rámci uvádzacieho proma tiež môžete nakupovať so zľavou 25% a tovar je možné vrátiť až do 100 dní!

1198

Súvisiace články